2777
2789
عنوان

باز مچ شوهرم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 35 پست
اره عزیزم فکر بچه گرفتتم که وابسته بچشه

خب چرا میخوای بچه رو بگیری، شما که نه پول داری نه خونه نه کار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شهرستانم نمیتونم اینجا اعتماد کنم به کسی چون همه میشناسنس و فکر مبکنن این ادم خوبیه بهش میگن

برو یه شهر دیگه بهش بگو اینطوریه درضمن تو دادگاه باید اثبات کنی بعدش باید خدمات قضایی دادخواست بزنی اول شماره ثنا بگیری و بعد اطلاع بدن به شوهرتون

درضمن حتما پیش یه وکیل برو مشاورت بگیر پدر و مادر داری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول مطمئن شو ک بعدش آوره و سربار نمیشی و میتونی زندگی بهتر از الانت رو داشته باشی بعد اقدام کن.اگ ن ...

خسته شدم واقعا دیگه دلم نمیخا حتی ببینمش حالم بهم میخوره ازش

اول مطمئن شو ک بعدش آوره و سربار نمیشی و میتونی زندگی بهتر از الانت رو داشته باشی بعد اقدام کن.اگ ن ...

نمیشه موند و اهمیت نداد. من بخاطر بچم موندم یعنی اصلا شرایطش رو ندارم برم. ولی الانم حالم خوب نیست. یعنی از خدامه کاری بهم نداشته باشه ولی هم خدا رو میخواد هم خرما. انقدر اذیت کرده انقدر گند بالا اورده ازش بدم میاد. ولی اون توقع داره من عاشقانه دورش بگردم. منم خونه داشتم میرفتم. ولی احاره خونه دادن کار من نیست

بزارش که بعدا میوفته زیردست نامادری

آخه میگه وابسته پدرشه، مطمئنا رفتارش باهاش خوبه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خسته شدم واقعا دیگه دلم نمیخا حتی ببینمش حالم بهم میخوره ازش

حق داری. درکت میکنم. فقط اول حتما حق و حقوقت رو بگیر و شغل پیدا کن اینده ات رو مطمین شو بعد از خونه اش برو

دقیقا مشکل منم همینه

متوجه شدم. مثل خودمی. کاری کردن که اگه دیگه توبه هم بکنن هیچی درست نمیشه. منم مثل تو خسته ام. ولی بدون پشتوانه مالی یا حداقل یه خونه که اجاره ندی طلاق اصلا درست نیست

آخه میگه وابسته پدرشه، مطمئنا رفتارش باهاش خوبه

پدر که سرکاره... مطمن باش نمیدونه اون زنی که بگیره چطور با بچش رفتار میکنه...بدونه هم کاری از دستش برنمیاد... تازه میره رو مخ پدره بر ضد بچه

برو یه شهر دیگه بهش بگو اینطوریه درضمن تو دادگاه باید اثبات کنی بعدش باید خدمات قضایی دادخواست بزنی ...

اره دارم ولی دستشون خالیه نمیخام برم سربار شم.

و ابنکه با یک صدا میشه اثبات کرد؟

متوجه شدم. مثل خودمی. کاری کردن که اگه دیگه توبه هم بکنن هیچی درست نمیشه. منم مثل تو خسته ام. ولی بد ...

من یه ماشین وزمبن فقط دارن با جندتا تیکه طلا که سرهن فکر نکنم سه تومنم بشه