2777
2789
عنوان

پیشنهاد فیلم🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست
من كلا ايراني نميبينم ولي قبلنا ك فيلم خوب ميساختن نگاه ميكردم اگه اسمشونو درست بگم برف روي كاج هاسع ...

فیلمای خارجی بهترن ولی از عادته یا چی با ایرانیا که بازیگران رو میشناسم بهتر ارتباط میگیرم

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینها خیلی فیلم های سیاهی هستن بعد دیدن هر کدوم تا یک ماه به افسردگی دچار می شی

اینای که من نوشتم ؟ اگر خیای حساس باشن شاید

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده

جدی

من خودم عاشق فیلم درام هستم چون بعدش حس می کنم یه معنا یا مفهوم جدید از زندگی بهم یاد می ده. ولی این فیلم ها واقع سیاه هستند تهش تو رو خالی تر از قبل می کنند انگار ارزش های زندگی برات بی ارزش می کنند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

فیلمای خارجی بهترن ولی از عادته یا چی با ایرانیا که بازیگران رو میشناسم بهتر ارتباط میگیرم

چه جالب من دقيقا برعكس تو هر وقت فيلم ايراني ميبينم حس غريبگي بهم دست ميده

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

من خودم عاشق فیلم درام هستم چون بعدش حس می کنم یه معنا یا مفهوم جدید از زندگی بهم یاد می ده. ولی ا ...

من باز همش ترسناک میبینم

تمومی نداره این علاقم ، انگار هیچ ژانری نمیتونه انقدر هیجان انگیز باشه یا حوصله سر بر نباشه

💕🌸☘️🌹

این فیلم تازگی ها دیدم ببین قشنگه.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

چه جالب من دقيقا برعكس تو هر وقت فيلم ايراني ميبينم حس غريبگي بهم دست ميده

من از اون حجم خیانت و فحش و فریبکاری که تو فیلم های ایرانی نشون می دن خوشم نمیاد!