2777
2789
بچه داری ؟ میدونی کجاش جالبه که انتظار دارن همون آدم که قبل بودی بشی ولی هر روز بد اخلاق عصبی تر میش ...

دقیقا 👌👌👌👌

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چطوری

ببین کجا خودت رو نادیده گرفتی

کجای زندگی بقیه رو به خودت ترجیح دادی

کجای زندگی از نیازهای طبیعیت گذشتی

کجا زندگی به سلامتی خودت آسیب زدی

کجای زندگی به سلامت روح و روانت بی اهمیت بودی

جوابش رو که پیدا کردی یه لیست بنویس

از خودت عذرخواهی کن و برای جبران کم کاری در حق خودت به خودت بیشتر توجه کن و کارهایی که باید برای سلامت روح و روان و جسمت انجام بدی رو انجام بده زمان بر هست اما راه حل مشکلت هست

انسانیت......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توجیه میکنید خیانتو؟زن هر چی باشه تا وقتی طلاق نگرفتید حقی نداره بهش خیانت کنه این فقط ذات کثیف مردو ...

دقیقا حتی به نظر من فکر کردم به جنس مخالف در دوران رابطه با تاهل خودش خیانته

یکسال شد که فراموش کردم و از ذهنم پاک شد البته مدیون مشاوره خوب دکتر باستان هستم

ولی شما بهتر میتونید کنار بیان تا ما ....

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

کاش مردها بفهمن که برای ما تموم نمیشه چون وقتی بعدش نزدیکمون میشن ازشون متنفریم همش فکر میکنیم اونطوری هم به اون نزدیک شده بوس کرده همین حرفها عاشقانه به اونم زده بعد که بدخلقی میکنیم مردها میگن سردی بی اخلاقی تو کینه ای هستی نمیخوای تموم کنی بگو آخه نامرد تو خودت منو کشتی چطور با قاشق دهنی دیگران که تو سطل زباله هم بوده غذا خورد مرد خیانت کار همون قاشق هست یعنی اگه همون قاشق بدیم خودشون میخورن غذاشون رو

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

توجیه میکنید خیانتو؟زن هر چی باشه تا وقتی طلاق نگرفتید حقی نداره بهش خیانت کنه این فقط ذات کثیف مردو ...

مگه من مرد رو توجیح کردم؟

مگه گفتم چون کم بودی این اتفاق برات افتاده

من گفتم ما خیلی وقت ها خودمون به خودمون خیانت میکنیم روح و روانمون رو نادیده میگیریم

یه جاهایی بخاطر دیگران از خودمون میگذریم

بخاطر ترس های درونی حرفامون رو توی دلمون نگه میداریم

به خودمون بی اهمیت هستیم

همه اینا میشه خیانت به خود

ما توی زندگی متاهلی چون دیوار دفاعیمون پایین هست طرف مقابل زود متوجه میشه که ما خودمون رو دوست نداریم و اون به خودش اجازه میده در بیرون از جسم ما هم همین رفتار رو با ما داشته باشه

انسانیت......

تونستم والا به سختی کنار اومدم یک ماه مسافرت بودم شما هم شکست خوردید؟

نه...کلی گفتم ....خودمو وابسته و دلبسته کسی نمیکنم

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

والا ما که اینطوری نبودیم احساسی بودیم اذیت شدیم

همه اذیت میشن ولی مرد راحت میتونه کنار بزاری بری اگه بشکنی داغون بشی شب بزنی بیرون راحت میتونی از خونه پرتش کنی بیرون ولی زن ها نه باید التماس کنیم طلاق بدن باید بخاطر بچه ها بسوزیم شب بریم بیرون صدتا گرگ دورمون میاد طلاق بگیرم همه جا مثل ابزار نگاهمون میکنن پیشنهاد بد میدن مرد میتونه حداقل بره فرار کنه از زندگی ولی زن بره میخوان بگن خوب زنه خراب بود با کی رفته دنبال بهونه بود

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️