2777
2789
خوب میگه دختره بزاره از خونه بره و بره دیگه نیاد مجبورم طلاق بدم .

نه از این خبرا نیست عدم تمکین میزنن به مرد اجازه ازدواج مجدد میدن دخترو هم طلاق نمیده آخر سر دختر مجبور میشه بیاد ببخشه راه در رو برای مردا زیاد هست شما نگران نباش

احساس می کنم کاربر مردی

نه از این خبرا نیست عدم تمکین میزنن به مرد اجازه ازدواج مجدد میدن دخترو هم طلاق نمیده آخر سر دختر مج ...

اینو بهش گته میگه این قانون رو والا من نمیدونستم. البته بگما کی زن مرد متاهل فقیر میشه چون پسر ثروتمند هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف نصف درسته

نه والا

من اگه مرد بودم این قانون بود ازدواج نمیکردم.

مثل خر برو سرکار جون بکن مثلا ۲ تا خونه بخر دوتا ماشین ، بعد بیان دودستی یک خونه و ماشین و بدن به کسی که داره غریبه میشه

💕🌸☘️🌹

نه والا من اگه مرد بودم این قانون بود ازدواج نمیکردم.مثل خر برو سرکار جون بکن مثلا ۲ تا خونه بخر دوت ...

مگه زن خونه کار نمیکنه. شما فکر میکنم مجردی. بیا متاهل شو بهت میگم که خانه داری شغل تمام وقته. ما زنا خودمون بع خودمون رحم نمیکنیم. میدونید اون مرد هرروز ازت تمکین میخواد هرچقدر هم خسته باشی.بچه بزایی بزرگ کنی. وظظیفشه نصف اموالشو بده

مگه زن خونه کار نمیکنه. شما فکر میکنم مجردی. بیا متاهل شو بهت میگم که خانه داری شغل تمام وقته. ما زن ...

من که متاهلم

ولی اینا ربطی نداره، وقتی تصمیم میگیرین ازدواج کنن ،دوطرف راضی ان و هر دو میخوان این اتفاق بیفته .

مگه مرد خرج خونه نمیده مگه رابطه جنسی فقط لذتش واسه مرده؟

یچیزایی دیگه به انسانیت برمیگرده

💕🌸☘️🌹

یعنی وقتی پسرمهریه 14 تا میگه یعنی دوستت نداره

وا چه حرفا

مگه اندازه ی دوست داشتن به تعداد سکه های مهریه مشخص میشه؟

من مهریه ندارم ولی 26 ساله همسرم عاشقانه دوسم داره

اینقدر بودن چند هزارتا سکه داشتن و جدا شدن

اونوقت همون 14 تا سکه الان میشه 2/5 میلیارد

کمم نیست

من که متاهلم ولی اینا ربطی نداره، وقتی تصمیم میگیرین ازدواج کنن ،دوطرف راضی ان و هر دو میخوان این ات ...

بله رابطه جنسی بیشتر لذتش مال مرده چون مردها زن رو درک نمیکنند و محبت بیشتری نمیکنند بنابراین زن تمایل کمتری به رابطه جنسی داره و اکثر مردها بدون فکر اینا عاشق رابطه ان. البته بگم مردی که توی اموالی که در زندگی در میاره زن رو شریک نکنه خود بخود زن از رابطه جنسی سرد میشه و اخرش میشه لذت یک طرفه.