2777
2789
خیلی واقعا... اینا بیشتر از اونایی که کل سه سال رو سخت میخونن کارشون سخته واقعا...

ارادشون تحسین برانگیزه

بنظرم کلا تو هیچ مسیر و راهی دیگه نمیشه به این افراد گفت که نمیتونن و نمیشه

طرف به خودش رحم نکرده،جنون وار تلاش کرده و رسیده،معلومه که این آدم رمز موفقیتو کلا یاد گرفته

دوستم سال اول غیرمجاز شده بود ولی سال دوم برق دانشگاه امیرکبیر قبول شد ورودی ۸۶ بود البته

از صبح زود میرفت کتابخانه تا غروب

گفت حتی عید نوروز پیش مهمونا نمینشستم با اینکه خیلی مهمان هم داشتن گفت کتابامو برمیداشتم میرفتم زیرزمین

الانم استخدام رسمی بانک کشاورزی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم سال اول غیرمجاز شده بود ولی سال دوم برق دانشگاه امیرکبیر قبول شد ورودی ۸۶ بود البتهاز صبح زود ...

دمش گرم واقعا.همون موقع هم فکر نکنم امیرکبیر قبول شدن اسون بوده باشه

برو و سخنرانی دکتر آذرخش مکری رو گوش بده واسه ورودی های دانشگاه علوم پزشکی تهران، هر جمله اون دنیاتو تکون میده!!

حدودا ۱۸ دقیقه میشه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

دمش گرم واقعا.همون موقع هم فکر نکنم امیرکبیر قبول شدن اسون بوده باشه

نه اصلا کار راحتی نیست . چون دانشگاه امیرکبیر جزو دانشکاه های عالی هست

رتبه اش فک کنم ۱۰۰ شد

با همون کارشناسی رفت سرکار . الانم خیلی وضعش توپه . شوهرشم مدیرعامل یه شرکت مهمه البته دکترای برق

همکلاسی بودن باهم ازدواج کردن

میخوام بگم که چقد کنکور مهمه چقد رو سرنوشت آدم تاثیر میذاره

نه اصلا کار راحتی نیست . چون دانشگاه امیرکبیر جزو دانشکاه های عالی هسترتبه اش فک کنم ۱۰۰ شد با همون ...

خیلی عجیبه واقعا

اینکه ی تست کنکور عملا همسرتو عوض میکنه،مدل زندگیتو عوض میکنه،شهری که میری و میخوای زندگی کنیو عوض میکنه

میشه مختصری توضیح بدید

فقط ۱۸ دقیقه ست!! همون عنوان رو جستجو کن!!

بارها و بارها بهش گوش دادم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ارزومه فیزیوتراپی شهید بهشتی بیارم امسال...بهش فکر میکنم درد و غم کل وجودمو فرا میگیره

باید تلاش کنی اراده آهنین میخواد . همین دوستم که واست تعریف کردم خانواده شلوغ و پرجمعیت داشت

۵ تا برادر داشت و ۲ تا خواهر خودش بچه هشتم بود و اخری

گفت خونمون شلوغه اصلا تمرکز ندارم واسه همین میرفت کتابخانه

گفت من حتی میرفتم دستشویی کتاب زبان میبردم

یعنی هیچ ساعتی رو هدر نداده

باید تلاش کنی اراده آهنین میخواد . همین دوستم که واست تعریف کردم خانواده شلوغ و پرجمعیت داشت ۵ تا بر ...

اره میدونم...ولی امیدم کمه نمیدونم چرا

واقعا دارم میخونم ولی باید ساعت مطالعمو افزایش بدم

ولی مشکل اینه برای این افزایش بیشتر انگار امیدی ندارم

اره میدونم...ولی امیدم کمه نمیدونم چراواقعا دارم میخونم ولی باید ساعت مطالعمو افزایش بدمولی مشکل این ...

به روز آزمون فکر کن وقتی مراقب میاد سمتت پاسخنامه رو ازت میگیرن