2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای مردم کشورم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 24 پست

تا همین چن وقت پیش بچهام هرچی میخاستن براشون سریع فراهم میکردم.مدرسشون خصوصی ، وسایلاشون بهترین. الان هرچی جون میکنیم فقط میره واسه خورد و خوراکمون .ندرسه پول میخاد ندارم وسط سال هم که نمیشه بردشون مدرسه دولتی. لعنت به تک تک...

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چطوری بیان کلاس بزارن ما هم یاد بگیریم

کلاس نمیخواد اصلا

اینا ارزشی هایی هستن که میخوان همه چیو گل وبلبل نشون بدن

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

این مملکت دست یه عده اربابه که به رعیت زورگویی میکنن

یه بنده خدایی ۶۰ سال پیش اومد انقلاب سفید کرد نظام ارباب رعیتی رو واسه اولین بار تو ایران برداشت ، سیزده سال قیمت همه چی رو ثابت نگه داشت . سهام شرکت ها رو بین کارگرای شرکت تقسیم کرد ، با اصلاحات ا ر ض ی زمین به فقرا داد . ولی متاسفانه ارباب ها که تحمل برابری نداشتن همه ریختن بیرون اعتراض کردن و دوباره قدرت افتاد دست ارباب ها

الانم اگه دوباره رعیت پیروز بشه باز اربابه یه راهی پیدا میکنه که سر رعیتو ببره

همیشه به این فکر می کنم اونایی که با دزدی و پارتی و راند خودشون رو توجیه می کنن، از کوچیکشون و بزرگش ...

عادت کردن به حرومی

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد