2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ۴هزارتاشون تاپیکا منه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نه عزیز چخبره مگه اینستاگرامه 😅این ۷ میلیون ۶۰۰ هزار برای کل نی نی سایت از ابتدای تاسیس بوده

نه خیلی کمه باور نمیکنم

با کاربریهای مختلف فقط خودم یه میلیون تاپیک زدم تا الان😂😂🤌🏼

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

فعکککک نکنماهر ثانیه یه تاپیکداره بالا میاد

هر ثانیه یه تاپیک که باز نمیشه تفاوت زمانی تاپیک های جدید رو نگاه کنید

حالا یه تعداد زیادی تاپیکا میترکن

یه تعدادی رو خود کاربرا روزانه میدن نی نی یار حذف کنه

بیشترش که میان بالا بروزرسانی هستن جدید نیستن

برید جدید ترین تاپیک ها۴۳۰ صفحه تاپیک مال ۲۴ ساعت گذشتستهر صفحه ۱۶ تاپیک رو داره۲۴ در ۱۶ ضرب کنیم می ...

من زدم ۴۳۰ صفحه اخرین صفحه مربوط به تاریخ ۵ دی بود یعنی ۳ روز پیش نه ۲۴ ساعت گذشته

نه خیلی کمه باور نمیکنم با کاربریهای مختلف فقط خودم یه میلیون تاپیک زدم تا الان😂😂🤌🏼

البته اینو یگم من فقط دسته بندی عمومی که بیشترین تاپیک رو داره حساب کردم

کلا ۲۴۷۷۸۹ صفحه هست

بنظرم بیشتره ولی خب اینم باید در نظر گرفت هر کاربر سه تاپیک در هفته میتونه پاک کنه پس خیلیاشون هم پا ...

پاک شده ها رو حساب نکردم اونایی که دسته بندی عمومی بودن کلا ۲۴۷۷۸۹ صفحه هست هر صفحه هم ۳۰ تاپیک

البته اینو یگم من فقط دسته بندی عمومی که بیشترین تاپیک رو داره حساب کردمکلا ۲۴۷۷۸۹ صفحه هست

بازم کمه

من همچین عددی مد نظرمه

۱۵۷۳۸۳۱۲۶۹۹۰۷۵۳۳۲۱۴۶۷۸۹

😂😂

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بازم کمه من همچین عددی مد نظرمه ۱۵۷۳۸۳۱۲۶۹۹۰۷۵۳۳۲۱۴۶۷۸۹😂😂

این عددی که شما نوشتی برای فیسبوک اینستا هم قفله

البته اونا خیطی غولن میلیارد ها آدم توشه نی نی سایت نهایت بترکه تاپیکای پربازدیدش ۷۰ هزار نفر میبینه دیگه

سلام

❌️❌️ اشتباه گفتین

تا این لحظه از ابتدای تاسیس تا الان 17616829

۱۷ میلیون و ۶۱۶ هزار و خورده ای زده شده

کافیه که جدیدترین تاپیکی که زده میشه رو نگاه کنین ⬅️ هر تاپیک یک شماره مخصوص به خودش رو داره.

@ازسارابپرس 🌸

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.