2777
2789
عنوان

با این شرایط کی بچه دار میشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 124 پست

تو رو خدا به هرچی اعتقاد دارید بچه نیارید اخه بچه میخواید وسط این جامعه و اقتصاد چیکار بچه بیگناه بیاد توی این مملکت چیکار کنه؟ بیاد بدبختی بکشه به قیمت اینکه پدر و مادرش حسرت به دل نمونن؟ واقعا بچه خودتونو دوست ندارید که توی این جامعه میخواید بیاریدش؟ خودمون رو هواییم وای به حال اونا

در حق بچه خودتون ظلم نکنید خودخواه نباشید

کاش میشد بشی🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم ولی شرایطش نیست

ما دوتا داریم کافیه به نظرم ولی خب شوهرم میگه ۳تا ولی ماهم شرایطشو نداریم دیگه مای بیبی هر روز گرونتر میشه.یه خونه خریدیم زیر فشار له شدیم بچه سومو کجای دلم بزارم

و من زندگی رو بد جور باختم....

لباس صد میلیونی هم هست شما باید از همون گرونا بخری ؟؟ بعدشم توکلت به خدا باشه قدیما زندگیا راحت نبود ...

مگه فقط لباسه از روز اول بارداری هزارجور خرج هست که هرچقدر ساده بگیری باز یه بچه ماهی ده تومن حداقل خرج داره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
لباس صد میلیونی هم هست شما باید از همون گرونا بخری ؟؟ بعدشم توکلت به خدا باشه قدیما زندگیا راحت نبود ...

به مشت بچه دبیرستانی ریختن اینجا

ما رو باش رو دیوار کی یادری مینویسیم

کاش اینجا جای مادرا و متاهل ها بود فقط

میدونی چرا پشیمونن؟ چون فکر میکنن رزق همون درآمدیه که آخر ماه میاد تو حسابشون و فکر میکنن بچه میاد ک ...

والله رفیق من تمام موهای سرش بعد از بچه سفید شده چون همیشه هشتشون گرو نه شون بوده...دیگه طرف حسرت یه غذای خوب یه لباس خوب تو دلش مونده. مهمونی میاد ناخودگاه لباس تن باقی بچه ها رو میبینه بغض میکنه و با من درد دل میکنه که چی بچه من از بقیه کمتره...شما اصلا درک نمیکنید این چیزارو انگار از یه دنیای دیگه اید

نمیدونم فعلا ک ارزونشو نمیتونم بخرم

ولی خب اگه گرونی نبود حقمون بود لباس باکیفیت هم بپوشیم ولی خب همیشه باید ب کمترین راضی بشیم

کسی که انقدر بی عرضه ست که نتونه خرج یه بچه روبده خودش جو بخوره بهتره

الان میانگین حقوق یه معلم به 15 نمیرسه بعد ی آقایی ک معلم باشه و زنش خونه دار بی عرضس ک نمیتونه خرج دربیاره!

به مشت بچه دبیرستانی ریختن اینجاما رو باش رو دیوار کی یادری مینویسیمکاش اینجا جای مادرا و متاهل ها ب ...

قبلا بهتر بود

اینجا با اینکه سایت مادر هاست ولی کسی جرأت نداره بگه چند تا بچه دارم

به خاطر در امان موندن از زخم زبون بقیه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630