2777
2789
عنوان

قرص لاغری

76 بازدید | 15 پست

بچه ها تاحالا خودتون یا اطرافیانتون از فرص لاغری در کنار رژیم استفاده کردین که نتیجه بخش بوده باشه؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
اگر fda approved نیست استفاده نکن. تمام. اگر هست بنداز بالا. حداقل احتمالا ضرری نداره

یعنی چی؟

من میترسم همش میگن شیشه دارن و اینا

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج را حذف کن. ریزه خواری نکن. اثرش را خواهی دید. مرغ بگیر بنداز داخل هواپز بخور. سفیده تخم مرغ ب ...

میکنم دیگه ۳ روز بعد ول میکنم دیگه حالم بهم میخوره ازین وضعیتم

یعنی چی؟من میترسم همش میگن شیشه دارن و اینا

یعنی دارویی بخور که تاییدیه سازمان غذا و دارو امزیکا را داره. اگر نیست بیخیالش شو. باید ببینی مال کدوم شرکت هست و چه تاییدیه ای داره

یعنی دارویی بخور که تاییدیه سازمان غذا و دارو امزیکا را داره. اگر نیست بیخیالش شو. باید ببینی مال ...

اها متوجه شدم

نمیدونم ولی اصلا چی بگیرم چی خوبه و اینا

میکنم دیگه ۳ روز بعد ول میکنم دیگه حالم بهم میخوره ازین وضعیتم

مهم نیست یک روز خرابکاری کنی باز برگرد به مسیر. اون ذهن ایده ال گرا را بنداز دور. چون الان لغزیدم کلا خراب کنم. دو بار در هفته اشتباه کنی بهتر از اینه هر روز اشتباه کنی و شیرینی میرینی بخوری .

مهم نیست یک روز خرابکاری کنی باز برگرد به مسیر. اون ذهن ایده ال گرا را بنداز دور. چون الان لغزیدم ...

الانم نزدیک پریودمم فردا وقتمه یعنی خیلی خیلی بهم ریختم

در ضمن شرکت هایی هستند دارو میارن از دبی. سرچ کنی پیدا میکنی. اگر خواستی داروهای امریکایی را میگم بهت. بهشون بگو میتونن بیارن یا نه. اگر هم هزینه اس بالاس که هیچی

Bmi ات چند هست

نمیدونم

قدم ۱۶۴

وزنم ۷۴

درباره لیپوکسون تحقیق کن. شیشه هم نداره. از داروخونه بگیر. پقتی از داروخونه بگیری شیشه هم نداره

ترمو اسلیم رو شنیدی اسمشو؟ اونم داروخونه ای هس

🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا که. خانم شما همش ۷ کیلیو اضافه وزن داری. بی ام ای شما ۲۷ هست فقط اصافه.وزن داری چاق نیستی. اصلا فکر هیچ قرصی را نکن. برو تمرکز کن روی رژیم غذایی. تو اینترنت بخون چه غذاهایی کالری کمی دارند.