2777
2789
عنوان

شغلتون چبه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست
من نزدیک 130-150 روز شد بعد تایید شدم

بیشتر از دوماهه ثبت نام کردم. دعا کن برام جور بشه

کارش راحته؟

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک 130-150 روز شد بعد تایید شدم

آزمون هم داشت. یا همون آکادمیو تیک زدی تمام؟

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

آزمون هم داشت. یا همون آکادمیو تیک زدی تمام؟

کارش راحته

به خودت بستگی داره که یاد بگیری

دیگه هوش مصنوعی هست راهنمایی ت میکنه

آسون ترین کار خوردن خوابیدنه

من کار میکردم طلا آنلاین میگرفتم از خودش اصلأ پول م بی ارزش نشد و کلی سود کردم باید بلد باشی و نترسی

هیچ کسی راه پولدار شدن یاد نمیده

موقع من آزمون نبود

تازگی شده

کارش راحته به خودت بستگی داره که یاد بگیری دیگه هوش مصنوعی هست راهنمایی ت میکنه آسون ترین کار خوردن ...

نه بابا چه خوردنی. به درو دیوار میزنم. از یه راهی پول دربیارم تو خونه. از کارهای هنری گرفته تا تایپ و بورس و طلا.اما خوب پول کمی درمیارم

اما این کانت یار عالیه. کاش این جور بشه.

آزمون رو از تو میپرسم. من نمیدونم.

نه بابا چه خوردنی. به درو دیوار میزنم. از یه راهی پول دربیارم تو خونه. از کارهای هنری گرفته تا تایپ ...

نه مثال گفتم 😂

هر کاری سختی خودش داره

ولی همه از تو شکم مادر شون که حرفه ای به دنیا نیومدن ،

کار الان خیلی آسون شده ، بعضی ها میگن اینقدر کار آسونه چرا مردم پول میدن ، درسته آسونه اما طرف وقت و حوصله ش نداره انجام بده ،

پول میده کارش تمیز تحویل میگیره

نه مثال گفتم 😂هر کاری سختی خودش داره ولی همه از تو شکم مادر شون که حرفه ای به دنیا نیومدن ، کار الا ...

من کارهای آنلاین زیادی انجام دادم. فقط آرادبرندینگ پولش خوب بود که اونم موقت بود و تموم شد دو ماه بیشتره قفل زدم رو کانکت. خبری نیست که نیست

من کارهای آنلاین زیادی انجام دادم. فقط آرادبرندینگ پولش خوب بود که اونم موقت بود و تموم شد دو ماه بی ...

من رفتم از نظر من مزخرف بود

چون هم پول میخواستی برداشت کنی محدودیت داشت

هم هزینه ش کم بود

یعنی باید جون بکنی

بعد اینا نمیشه کار حساب کرد

کاری که نتونی در ماه حداقل 10 م درآمد داشته باشی اسم ش کار نیست حمالیه

بعد هم باید از اون کار اطمینان داشته باشی پول ت نخوره ،

من رفتم از نظر من مزخرف بود چون هم پول میخواستی برداشت کنی محدودیت داشت هم هزینه ش کم بود یعنی باید ...

سال1400 بود فک کنم. روزی 200 هزار تومن درمیاوردم. اما خوب فقط دو ماه بود. خیلی عالی بود

هیچ محدودیتی نداشت که. من راحت برداشت میزدم.

آره این درآمد خوب بوده

دعا کن برام جور بشه کانکت. ممنون از وقتی که گذاشتی برام