2777
2789
عنوان

خانما ی غلطی کردم توش موندم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 28 پست
ببین تبی که نیاز به ایبوبروفن و امثال این دارو ها داره کلا دمای بدن بالای ۳۸ درجه اس اما حالا که دا ...

نه روش شیر زیاد بده مشکلی پیش نمیاد منم یه بار از دستم در رفت به بچم استامینوفن زیاد دادم سریع بردم متخصص گفتش شیر بده بخوره مشکلی پیش نمیاد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

نه روش شیر زیاد بده مشکلی پیش نمیاد منم یه بار از دستم در رفت به بچم استامینوفن زیاد دادم سریع بردم ...

فرقی نمیکنه مایعات چه آب چه شیر باید زیاد مصرف شه ، چون میتونه رو کلیه تاثیر بذاره، من اقدامات شرایط بحرانو گفتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نمیکنه مایعات چه آب چه شیر باید زیاد مصرف شه ، چون میتونه رو کلیه تاثیر بذاره، من اقدامات شرایط ...

بله درسته

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خب تب ۳۷رو که بروفن نمیدن چیزی نمیشه ولی دیگه نده من مجبور باشم دیگه تبش با چیزی پایین نیاد میدم اون ...

اره حق با شماست سه شبه نخوابیدم گفتم بهش بدم اگه خواب موندم تب نکنه

ببین تبی که نیاز به ایبوبروفن و امثال این دارو ها داره کلا دمای بدن بالای ۳۸ درجه اس اما حالا که دا ...

ممنونم از راهنمایی کامل گل الان ادرار کرد بهش شیر دادم اما فقط 90سی سی خورد و سی سی سی اب خورد

عزیزم میگم حالا تو خواب نزدیک ی ساعته فقط سرفه میکنه چی بهش بدم

اگه فقط تو خواب سرفه اش بیشتر میشه یه بالشت بیشتر بذار زیر سرش اگه بالای یک ساله و حساسیت نداره عسل بده بهش

چای و شیر هم خوبه اگه با خوردن شیر مشکل گوارشی نمیگیره

دارو های ضد سرفه غالبا برای بچه ها تاثیرگذاریش مثل بزرگا نیس به خاطر همین توصیه نمیشه مگر اینکه چرک کنه گلو که باید انتی بیوتیک و فقط و فقط با نسخه ی پزشک خورده بشه

اگه فقط تو خواب سرفه اش بیشتر میشه یه بالشت بیشتر بذار زیر سرش اگه بالای یک ساله و حساسیت نداره عسل ...

بیمارستان بستری شدم گلم چون باردارم

پسرم پیش مادربزرگه بهش قطره پلارژین داده مادرشوهرم

بچه منم گرفت تازه خوب شده سرفش چند روزی طول کشید دکتر بردم داروهاشو دادم خداروشکر خوب شد

خداروشکر

خودم چون باردارم بیمارستان بستری شدم پسرم پیش مادرشوهرمه

بیمارستان بستری شدم گلم چون باردارم پسرم پیش مادربزرگه بهش قطره پلارژین داده مادرشوهرم

مصرفش با دیفن هیدرامین مساوی با کما و تشنج و چیزای بدتره

حتما تنفس بچه رو بگو چک کنن چون ریتم تنفس بچه رو کند نیکنه

امیدوارم خودت و بچه هات همیشه سالم باشید

مصرفش با دیفن هیدرامین مساوی با کما و تشنج و چیزای بدتره حتما تنفس بچه رو بگو چک کنن چون ریتم تنفس ب ...

نه عزیزم بهش دیفن هیدرامین ندادن فلوبان 75دادن و پلارژین نمی دونی مشکلی داره یا نه