2777
2789
عنوان

یکی دو ماهه با بدبختی داریم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 35 پست
یعنی سوپرمارکتم فروش نداره؟ قبلا خوب بود؟

اره بابا پارسال پیرارسال یادمه هر ماهی یکی دو گرم سه گرم حتی طلا میخریدم و سالی چند دست لباس .ا

الان اخرین باقی مانده ی شلوارهام چند روز پیش پاره شد و شوهرم پونصد تو کارتش داشت پونصدم من داشتم یه تومن فقط یه شلوارو تونستیم جایگزین کنیم

سوپر مارکت کدوم محدوده است که فروش نداشته؟

البته نقش فروشگاههای زنجیرهای ک عین قارچ از چند سال پیش زیاد شدن اینجا خودشو نشون میده اگر نبودن تو همین گرونی باز مردم از مغازه خرید بیشتری میکردن

ولی در کل مارکت اینقدری در میاد مگر منطقه خلوت یا کم درآمدی باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین یا موتور نداره اسنپ بره؟

چرا داره

ولی نمیره بدش میاد .

منم رانندگیم خوبه میگم بده به خودم برم اسنپ کار کنم ساعتای بیکاریمو چون اموزشگاه نیمه وقته کارم .

ولی به خودمم نمیده برم اسنپ

این که وضع خرابه درسته ولی بنظرم سوپر مارکت تو بدترین شرایط هم خوبه فروشش یا مکان خوبی نیست مغازه تو ...

دقیقا منم همین گفتم

شاید منطقه خوبی هستن فاصله مارکتها از هم کمه

مثلا جایی که ما هستیم چندتا مارکت داره به غیر از زنجیره ای ها ...

یکیشون مجبور شد جمع کنه ...

این که وضع خرابه درسته ولی بنظرم سوپر مارکت تو بدترین شرایط هم خوبه فروشش یا مکان خوبی نیست مغازه تو ...

اخه اگه مکان خوبی نیست پس چرا پارسال روزی ده دوازده میلیون میفروختیم ولی الان روزی سه چهار تومن فروش داره که تازه همونم چون باید بره جنسا رو گرونتر جایگزین کنه همش میپره کلی مغازمون خالی شده .

البته کلا محلی های اطراف مغامون کمه ، کنار دریا سوپرمارکت داریم بیشتر افرادی که واسه مسافرت یا تفریح میان خرید میکنن این یعنی تو این دو سه ماه هیچکس اینجا مسافرت نیومده

دارایی ما تقریبا ده میلیارده یعنی تقریبا متوسط هستیم ولی برنجمون تموم شده پول هم نداریم بخریم😐یه موقع ها پول تخم مرغم نیست.همه چی عجیب غریب شده اصلا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دقیقا منم همین گفتم شاید منطقه خوبی هستن فاصله مارکتها از هم کمهمثلا جایی که ما هستیم چندتا مارکت دا ...

نه اونجا سوپرمارکت نیست ولی محلی هم کمه کنار دریاست بیشتر مسافرا میرن

نه اونجا سوپرمارکت نیست ولی محلی هم کمه کنار دریاست بیشتر مسافرا میرن

خب... اگر شمال باشه الان اصلا فصل مسافر نیست هم سرده هم خب باز گرونی هست

کلا توی شمال اکثر مشاغل فصلی هست و کار سخت میشه

دقیقا منم همین گفتم شاید منطقه خوبی هستن فاصله مارکتها از هم کمهمثلا جایی که ما هستیم چندتا مارکت دا ...

تو منطقه ی ما یه شهرکه و جمعیت هم کمه ولی دقیقا تو یه خیابون 6 تا سوپر مارکت کنار همه و داره میچرخه

مردم پولشون کم بشه دیگه از شکم نمیگذرن نهایت لباس و...کمتر میخرن

2790
2778
2791
2779
2792