2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی زیرآبی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقد ناراحت شدم که هنوز جاش میسوزهتازه من بخوام برم خونمون شوهرم منو میزاره ایستگاه اتوبوساز ای ...

وای وای به شوهرت بگو بگو که این کارت زشته یعنی ارزش خوهرش بیشتر از توعه از الان بد به بارش نیار تا اخر اینجوری میشه ها ناراحتیتو به شوهرت نشون بده

من بعنوان خواهر شوهر آینده مردم به خواهر شوهرت حق میدممگه توقع زیادیه برادر آدم یه جا برسوندشوقتی هز ...

عزیزم برادرت که ازدواج کنه دیگه تاکسی شخصی شما نیست

ما کلی کار و زندگی داریم وقتی پدر تو خونه هست و ماشین هم هست چرا باید مزاحم کار ما بشید؟؟

حتما باید روز یکیو خراب کنید که به ارامش برسید واقعا نمیفهممتون

ما از هشت بیدار بودیم شوهرم گفت وایسیم با اون بریم همه

میگفتی نمیرسیم

کاملا دوستانه و منطقی میگفتی نمیرسیم

ساعت 10 و نیم تا اون برسونیم و خودمون بریم مقصدمون میشه ساعت 12

میگفتی اونم ساعت 9 بیاد برسونیمش اگه گفت 9 براش زوده میگفتی با اسنپ بیاد

فقط منطقی قانعش میکردی

وای وای به شوهرت بگو بگو که این کارت زشته یعنی ارزش خوهرش بیشتر از توعه از الان بد به بارش نیار تا ا ...

اره ارزش خواهرش بیشتر از منه متاسفانه هفت ماه بعد عقد اینو متوجه شدم و خیلی ناراحتم

چون تو زندگی خانوادگی مون خیری از پدر و برادرم ندیدم و شوهرمو یجوری خواستم که جای اونارو برام پر کنه ولی دارم میبینم من اصلا اصلا اولویت اولش نیستم

نمیدونم چیکار کنم حرفم زدم باهاش ولی رفتارش همونه

عزیزم برادرت که ازدواج کنه دیگه تاکسی شخصی شما نیست ما کلی کار و زندگی داریم وقتی پدر تو خونه هست و ...

خیر برادرم تاکسی شخصی من نیست

ولی منم روزای زیادی ماشینمو دست برادرم دادم

منم کمکش کردم خونه بخره اون موقع من علاف اون و دختر مردم بودم؟ اون دختری که اگه برادری خواهرشو برسونه میگه تاکسی شخصیش شده

ببخشیدا من نمیتونم مث عضوی از خانوادم ببینمش

من دوس دارم زن برادرم مثل خواهرم باشه

نه هنوز نیومده بگه باباشون خونه بود شوهر من رسوند

شما می تونستی شوهرتون بیدار کنی کارهاتونو انجام بدید

ببخشیدا من برداشتم از صحبت این بود که توقع داری که خواهرشو دیگه بیخیال شه فقط به همسرش برسه البته من شناختی رو شما ندارم ک ممکنه قضاوت اشتباهی باشه صرفا با دیدن یه پیام این برداشت به ذهنم رسید

چون نظر خواستی نظر دادم امیدوارم از من ناراحت نشی

میگفتی نمیرسیم کاملا دوستانه و منطقی میگفتی نمیرسیمساعت 10 و نیم تا اون برسونیم و خودمون بریم مقصدمو ...

وقتی شوهرم به خواهرش جواب قطعی داده بود من بیام بهم بزنم که بگن مشکل داره با خواهر شوهرش؟؟؟