بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاصله دندون رو که میشع درست کرد ابروهارم که همه قبل اصلاح اینجور بودن مطمئنن مال تو از من بهترع😂منم داداشم خیلیی گیر میداد حق نداری اصلاح کنی یه روز رفتم پیش زندایمو اصلاح کردم و تو عمل انجام شده قرارش دادم غر غراشم اصن برام مهم نبود
آیا از خودم تعریف کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا تو جمله هام کلمه خوشگل بکار بردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهتر نیست دوباره بخونی تاکسی پر
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
کجا تعریف کرد چرا میپری به طرف؟ مگه گف زیبام اینجوری میگی
ولش کن بذا بچه خوش باشه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اصلا نخونده نظر میده من یکبارم کلمه خوشگل بکار نبردم...............خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
واقعيتش منم اينجوري بودم تقريبا و مادرم هم عقيده مادرت😂اخرش دست به كار شدم هم صورتمو تميز كردم هم با كلي نقشه بينيمو حل ميشه بايد بلد باشي فقط به جاي اين حرفا دست به كار شي يه چاره پيدا كني
تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙