princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6588 عنوان مجردا شما حستون میگه ازدواج میکنید یان 306 بازدید | 39 پست ؟؟؟؟؟من برا خودم حس میکنم ازدواج نمیکنم ن اشنایی ن فامیلی ن بیرون کسی بهم پیشنهاد میده طبق اینا حسم میگه ازدواج نمیکنم شماهم مثل منینن آیا؟؟ ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️ 1404/10/07 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 4923 میکنم :)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 5346 با درامدی ک دارم فعککک نکنم جیگر میخواد ک من ندارم استندبایِ حاجی🙌🏼
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3477 در حال حاضر فقط ب خوب شدن سرماخوردگی م فک میکنم🫠😂هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست🥲حتی شوهر الان دیگه میتونی قوز کنی ۸ لیوان آبم نخوردی... نخوردی
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6588 با درامدی ک دارم فعککک نکنم جیگر میخواد ک من ندارم اره اوضاع خرابع ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6588 در حال حاضر فقط ب خوب شدن سرماخوردگی م فک میکنم🫠😂هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست🥲حتی شوهر منم مریضم صرفا میخواستم بدونم کسی ام مثل من هس یان ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6588 مگه میشه نشه دلشونم بخواد دختر به اینخوبی 😆😆بله بله ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 5346 اره اوضاع خرابع اوضاع خراب و توقع دخترا بالا پسر توی این شرایط نمیتونهدهمه چیزو باهم داشته باشه ولی خب کسی نیست ک قانع بشه استندبایِ حاجی🙌🏼
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6588 منم مثل توام هععع☹️از ادامه زندگی میترسم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 6055 نمیدونم راستش ... You're all the things I've got to remember
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6588 اوضاع خراب و توقع دخترا بالا پسر توی این شرایط نمیتونهدهمه چیزو باهم داشته باشه ولی خب کسی نیست ک قا ... متاسفانه ادعای پسرام خیلی زیاده تازه مغرورم هستن تا یه ذره پول داشته باشن ازدواج نمیکنن ببخشید میرن دنبال خرابا ن ما ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️