2777
2789
عنوان

فاصله سنی اینهمه عادی شده یعنی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 108 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک بقلی بخون عاشق مرد ۶۸ سالع شده نمیدونم دروغه یا ن😂😂😂

اره منم بودم .. جای بابا بزرگشه ...نمیدونم چه حسی بهش داره

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

۲۰ سال تفاوت سنی داریم

خاک بر سرششش

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تازه مامانش فرمودن قبل عقد باید دخترتون برن برای ازمایش بکارت

خودشم ببر ازامیش........ اس. پرم.. چ بیشعوره.

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

من مرده دهه پنجاهی با دختر 16،17 ساله دیدم توی اینستاگرام، بهش دست میزد من حالت تهوع میگرفتم

همینا مردها رو پرو کردن

بارها و بارها هم توی سایت دیدم میگن اگه پولدار هست ازدواج کن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اینا به خیال خودشون میرن سراغ دختر کم سن و سال که بتونن بعدا تو زندگی به دختر زور بگن و حرف، حرف خودشون باشه و یه سری چرت و پرتا از زبون بعضی مردا رو بهم گفتن که حال به هم زنه

وقتی از همه نه شنیدن و برن سراغ دختری که مناسب سنشون باشه حل میشه که خب نمیشه متاسفانه این مسائل ...

یه سریا به همینا بله میگن

You're all the things I've got to remember

غلط کردن برن برای همسن های خودشون خاستگاری خبدهه ۸۰ با ۶۰ اخه

دقیقا

جامعه مریض شده

متاسفانه خانواده ها هم زیاد رعایت نمیکنن

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑