2777
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بچگانه اولاًش که من منظورم به شخص شما نبودولی وب عادتتون همینه که همه چیزو به خودتون میگیرین این ...

داماد شما اهل تبریزه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خودم ک عاشقشم ،🙈 واسه چی قبول کردم ۱۰ ساعت دور تر از خانوادم باشم ، دل تو دلم نیس قراره بیان ، چن و ...

عروس خانم قراره کجای تبریز زندگی کنی ؟ شاغل هستی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همینه پس ملت هر غلطی دلشون میخواد میخورن پشت ترکا و فحش میدن و تعلیقم نمیشن 🤧😂

گوزلری آیدین اولسون،الله لاری یتیریب

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ولی شما ادامه بدید کاریتون نباشه😂ترک ها سریع کم نمیارن

نه ما کم نمیاریم.اون روز یه تاپیک و ترکوندن سریع تاپیک دیگه زدم😁

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

جدی؟یه مدت پیش تاپیک زدم و اتفاقا هیچ بحث و توهینی نشده بود اما قفلش کرد

چند روز پیش یه جایی دیدم یکی تگ کرده بود نی نی یار اومد گفت چرا تگ کردی تاپیک قومیتی ممنوع نیست هرکسی میتونه بزنه