2777
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 99 پست
متاسفانه تاپیک قومیتی رو میترکونن

آره واقعا،یه عده حسود سریع گزارش میزنن

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بچگانه اولاًش که من منظورم به شخص شما نبودولی وب عادتتون همینه که همه چیزو به خودتون میگیرین این ...

داماد شما اهل تبریزه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه نی نی یار گفته تاپیک قومیتی آزاده میتونید بزنید

همینه پس ملت هر غلطی دلشون میخواد میخورن پشت ترکا و فحش میدن و تعلیقم نمیشن 🤧😂

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

خودم ک عاشقشم ،🙈 واسه چی قبول کردم ۱۰ ساعت دور تر از خانوادم باشم ، دل تو دلم نیس قراره بیان ، چن و ...

عروس خانم قراره کجای تبریز زندگی کنی ؟ شاغل هستی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همینه پس ملت هر غلطی دلشون میخواد میخورن پشت ترکا و فحش میدن و تعلیقم نمیشن 🤧😂

گوزلری آیدین اولسون،الله لاری یتیریب

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ولی شما ادامه بدید کاریتون نباشه😂ترک ها سریع کم نمیارن

نه ما کم نمیاریم.اون روز یه تاپیک و ترکوندن سریع تاپیک دیگه زدم😁

جدی؟یه مدت پیش تاپیک زدم و اتفاقا هیچ بحث و توهینی نشده بود اما قفلش کرد

چند روز پیش یه جایی دیدم یکی تگ کرده بود نی نی یار اومد گفت چرا تگ کردی تاپیک قومیتی ممنوع نیست هرکسی میتونه بزنه