2777
2789
عنوان

مردها چرا اینقدر عوضی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
برعکسش واسه دختر هم موجود هست پس روی همه برچسب نزنید لطفاً

دخترا هرچی باشن هرچی ام ک باشن تو رذایل اخلاقی ب پای پسرجماعت نمیرسن

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا هرچی باشن هرچی ام ک باشن تو رذایل اخلاقی ب پای پسرجماعت نمیرسن

پسر از اسمش معلومه

و ازش هم بعید نیست

همینطور دختر

ولی یه زن و مرد هیچ وقت اینجوری رفتار نمیکنند

من واقعا نمیفهمم کجای حرفم غیرمنطقیه؟

پسر از اسمش معلومهو ازش هم بعید نیست همینطور دخترولی یه زن و مرد هیچ وقت اینجوری رفتار نمیکنندمن واق ...

عی بابا

تو هنو تجربه نداری بیخیال

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

خب الان چون اینجوری میکنه باعث میشه مادرپدر شما دیگه دوستت نداشته باشن؟! متوجه نشدم؟! ولی در هر صورت ...

اوایل تاثیر میذاشت بله. الانم در کل تاثیر گذاشته منو از چشمشون انداخته یکم. ولی نه در اون حد چون دیگه همه میشناسنش. چجوری تغییرش بدم؟ راه حلی داری به جز مشاور؟ چون 28 جلسه مشاوره رفتیم تاثیر نذاشت

پسر از اسمش معلومهو ازش هم بعید نیست همینطور دخترولی یه زن و مرد هیچ وقت اینجوری رفتار نمیکنندمن واق ...

شما منظورت اینه زن و مردی که عاقل شدن، درست رفتار میکنن. بله کاملا حق با شماست. ولی یه مرد و زن ممکنه تا زمان مرگ هنوز هم عاقل نشن. و این واقعا بده

عی باباتو هنو تجربه نداری بیخیال

😂کلی گفتم

و خب احساس میکنم تو که تجربه داری و ...

مقصر اصلی خودتی(با احترام)

یا بهتر بگم خودمون هستیم

یه انسان گرسنه هیچوقت میوه خراب رو نمیزاره تو دهنش اما بعضیا میزارن چون بر این باورند که مسمویمت بهتر از گشنگی کشیدنه و خب

😂کلی گفتم و خب احساس میکنم تو که تجربه داری و ... مقصر اصلی خودتی(با احترام)یا بهتر بگم خودمون هستی ...

من خودمو نگفتم ک بچه

کلی گفتم

اینکه روی همه برچسب بزنی و از رو احساس همه رو یکی بدونیبا عقل جور در نمیاد خواهر محترم

حالا توچرا بهت برخورده آدم نامحترم