دیگه خیلی ناامیدم خدا اصلا نمیخواد کمکم کنه هرروز دارم به خودکشی فکر میکنم به هر دری میزنم بسته میشه فقط اگه یه راه بالاخره باز میشد یا راه کوچولو اینقدر داغون نبودم من خیلی تلاش کردم
مشکلا از بی پولیهتلاش کن پولدار شو، نیاز هات ک برآورده شه حالت خوب میشه و خوشبخت میشی
خیلی تلاش کردم گیر کردم حق کار کردن ندارم وضعیت روحی روانیم ریخته بهم کلی دنبال کار تو خونه گشتم هرچقدر کم نشد که نشد رسماً بریدم خیلی تلاش کردم که بیرون کار کنم نمیشه دستم بر هیچ جا بند نیست
من خودکشی کردم وقتی داشتم جون میدادم مثل چی پشینون بودم هی التماس خدارو میکردم که یک فرصت دیگه بهم ب ...
چطوری خودکشی کردی برای کی و چی
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
یوتوب سرچ کن سعید قوی دل جلساتس رو از اول گوش کن خیلی ها که میان اونجا به خودکشی رسیده بودن. ولی با اون آموزه ها میگن که نجات پیدا کردن و زندگیشون هم بهتر شده