2777
2789
عزیزم مگه نشنیدی وام ازدواج در سال آتی حذف میشه و چیزی ب نام وام ازدواج وجود نخاهد داشت

اینم یه چرتیه مثل قانون مهریه که قرار بود حذف بشه ، سر مردمو گرم کردن طلا و دلارو ببرن بالا

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ممنون خوشحال شدم

الهی شما و همه جوونا خوشبخت بشن💙

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از مسئولین دلسوز مملکتمون.که روز به روز زندگی رو برای مردم ساده تر،شادتر و لذت بخش تر میک ...

😭

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
یه جاهایی نوشته کسایی که از فروردین ۱۴۰۰ به بعد ازدواج کردن، امکان دریافت وام دارن

نمیدونم

ولی ما بهمن ۹۹ ازدواج کردیم

من آذر ۱۴۰۲ ثبت نام کردم

و اردیبهشت ۱۴۰۴ وام دادن

میشه برا عاقبت بخیری بچه های طلاق صلوات بفرستی💙

عزیزم، اطلاع داری که ثبت نام وام ازدواج چجوریه؟ فقط از طریق سامانه بانک مرکزی میشه؟؟

نه قربونت من خیلی ساله میگذره از ازدواجم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است