2777
2789
عنوان

موندم چه کنم دهن دخترم پر آفته

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دقیقا پارسال دختر منم اینطوری شد واای چقدررر زجر کشیدیم هم خودش هم ما از غصش. گریه میکرد میگفت گشنمه تشنمه ولی از شدت درد آفت چیزی نمیتونست بخوره بردمش دکتر گفت متاسفانه هیچ درمانی نداره غیر از اینکه خودش خوب بشه حتی دیفن هیدرامینم آرومش نمیکرد گفت فقط میتونی مسکن بدی تا دردش بخوابه و بتونه غذا بخوره. دیگه من تا چند روز هی شیاف دیکلوفناک 50 میزاشتم براش مخصوصا نیم ساعت قبل از وعده اصلی، فقط با اون میتونست غذا بخوره

عزیزممم امیدوارم زودتر خوب شه بهش بگو تحمل کنه در عوضش دهنش زود خوب میشه میتونه خوراکیای خوشمزه بخور ...

انقد باهاش حرف میزنم خودمو شوهرم هی شربتو میریزیم دهنمون میگیم ببین بد نیست ببین درد نداره همه جوره باهاش حرف میزنیم انقد لجبازه حرف تو کتش نمیره هیچجوره نمیشه گولش زد اخرم مجبور میشم با زور به خوردش بدم که هربار بدتر میترسه

❤️

نمیدونم دخترتون چند سالشه ولی دختر من وقتی ۱۱ سالش بود دهانش پر از آفت شد، حتی کامش، جای سالم تو دهانش نمونده بود، اصلا نمی تونست غذا بخوره، دو تا دکتر بردیم دهان شویه دادن ولی هیچ فرقی نکرد و بدتر هم شد، بالاخره بعد تقریبا دو هفته بردیم یک دکتر دیگه، فقط و فقط قرص آسیکلوویر ۴۰۰ داد و گفت ۶ ساعت یک بار یه دونه بخوره، از روز دوم که قرص میخورد دهانش شروع کرد به خوب شدن و کمتر از یک هفته کاملا خوب شد

عزیزم حتما با خمیر دندون کودک مسواک بزنه که ضدحساسیت باشه و دهنش نسوزه، غذای ترش،شور،تند یا داغ بهش نده اصلا به جاش بهش بستنی و ژله ،ماست ،اسموتی، پوره ی سیب زمینی و اینا بهش بده چون میتونه بخوره نرمم هستن ، آب خنک و شیر سرد دردشو کمتر میکنن و افت هارو تحریک هم نمیکنن، داروهارم غرغره نکنه خب تو دهنش مثل آب بچرخونه راحت تره و شوینده ی دهان ضد افت هم خیلی خوبه براش همینطور آب نمک، اینکارارو کن ایشالله خوب میشه

عزیزم دقیقا پارسال دختر منم اینطوری شد واای چقدررر زجر کشیدیم هم خودش هم ما از غصش. گریه میکرد میگفت ...

خیلی سخته ادم داغون میشه روزی صدبار میگم کاش من اینطور میشدم ، چنروز طول کشید دخترتون خوب شه؟

❤️
دگزارو آزاد میدن داروخانه ها؟

نه ولی بگی با دیفن هیدرامین برای قرقره میخوای میده احتمالا

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
مثلا خوراکی مورد علاقش چیه ؟ حتی اونو بذارین جلوی چشمش هم بازم لج میکنه ؟

عاشق ژله و شکلات کاکائویی بود الان میترسه بخوره ، دیروز براش ژله درست کردم اصلا نگاه نکرد ، ماست خیلی دوس داشت الان تا میاد بخوره میگه میسوزه بعد همرو تف میکنه ، خیلییی اوضاع بدیه دیوونه شدم

❤️