2777
2789
عنوان

شمام از بهبود چندشتون میشه ❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 38 پست

من ک از شخصیتش خوشم میاد تو فیلم وقتی چند ماه خانواده زنش و پدر زنش و نگه میداره فداکاره چرا اینا رو تو فیلم بولد نمیبینید.

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
نه،حس خوبی میده،خونواده ی زنشو کارگرشونو چند ماه تحمل کرده،من انرژی مثبت میگیرم از این شخصیت

تازه نقی حسود زد مجسمه شو شکوند چیزی نگفت

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونکه فیلمه ، همشونم قبل اینکه برن واسه بازی دوش میگیرنو آراسته و ادکلن زده حاضر میشن

ولی در واقعیت یه کسایی هستن ماهی یکبار بزور میرن حموم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
حرفات بشدت نژاد پرستانسمهران احمدی در واقعین خیلی هم خوبت ک

فارغ از صحبتهای اسی ، الان از چه نژادی دفاع کرده و چه نژادی رو کوبیده که میگی نزادپرست؟!!!

میدونی اصلا نژاد پرست یعنی چی؟!

فارغ از صحبتهای اسی ، الان از چه نژادی دفاع کرده و چه نژادی رو کوبیده که میگی نزادپرست؟!!!میدونی اصل ...

ولشون کن عزیزم اینجا نصفشون اصلأ نفهمیدن من چی گفتم

یکی میگه مگه واقعا ازش بارداره

یکی میگه نژاد پرستی

یکی میگه اینجوری

من گفتم تو واقعیت هم هستن اینجور آدما

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مگه فهمیه واقعا باهاش هم خواب شده؟؟

😑😑😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شاید اسی بچه اس گلم سخت نگیرآدم بزرگ دغدغه اش بهبود توی فیلم میشه اخه؟😁

خب من الان دغدغم اینه اگه تاپیک باب میلتون نیست میتونید برید تو یه تاپیک دیگه عمل پیوند کلیه انجام بدید عزیزم

ولشون کن عزیزم اینجا نصفشون اصلأ نفهمیدن من چی گفتم یکی میگه مگه واقعا ازش بارداره یکی میگه نژاد پرس ...

به این نتیجه رسیدم اکثرا تونی نی سایت بی سواد و ادعا هستند کهتویهممممه چیز نظر میدن، و یا که سواد دارن ولی به شدت عجول هستند و کلا نمیخونن تاپیک رو.

حآلا فهیمه م توی این فصل در کنار سوهرش خییییلی آدم شیک و تمیزی نیس

حداقل یکم سرتره حالا ما نمیگیم پلنگ باشه ولی واقعاً حیف بود دادنش به بهبود

به نظرم رحمت بهتر از بهبوده حداقل ظاهری

فارغ از صحبتهای اسی ، الان از چه نژادی دفاع کرده و چه نژادی رو کوبیده که میگی نزادپرست؟!!!میدونی اصل ...

عزیزم فی البداهه کلمه رو فارغ از معنی شدوست داشتم ب کار بردم

طرف حرف من با اسیه ن شما

.