2777
2789
عنوان

خانوما و آقایون نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 281 پست

خب برادر کار خوبی کرده که میخاد ازت جدا بشه و روح و جسمش رو نجات بده، سر یک ماه نتونستی خودت رو کنترل کنی و به باد کتکش گرفتی، اونوقت فردا پس فردا تو زندگی هزاران مشکل و... وجودخاهد داشت، سر هرچی بخای کتکش بزنی که تباه میشه طفلک، شما رو خودت کنترل نداری، امروز که التماس میکنی اگه برگرده فردا با کوچکترین عصبانیت و بگو مگو بازم کنترل از دست میدی، امثال شماها درست بشو نیستین، خوب کرده که داره جونش رو نجات میده، دختر مردم رو بدبخت نکن، طلاقش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدوم از اعضای خانواده اش در ارتباط نیستی برادری خواهری واسطه بشن برای قرار دو نفرهاین که الان ای ...

اونا همه ضدم شدن

ولی من میخوام آنقدر منتشو بکشم شاید دلش بحالم سوخت

مرد

خب برادر کار خوبی کرده که میخاد ازت جدا بشه و روح و جسمش رو نجات بده، سر یک ماه نتونستی خودت رو کنتر ...

من اصلا به طلاق فکر نمیکنم

میخوام تعهد بدم دیگه دست بهش نمیزنم

من با 27سال سن اونم طلاق بگیرم

مرد

من اصلا به طلاق فکر نمیکنم میخوام تعهد بدم دیگه دست بهش نمیزنم من با 27سال سن اونم طلاق بگیرم

خیلیا از این تعهدها دادن، ولی کسی که دست بزن داره و خودکنترلگری نداره متاسفانه درست نمیشه

خب شما میگین من چیکار کنمد

واسطه بفرست و تضمین بده که حتما میرین پیش مشاور خانواده و ثبت محضری هم بدی که دیگه دست بزن نداشته باشی و شاید خانمتون در این صورت برگشت، ضمنا شما خودتون رو بهتر میشناسی اگه واقعا دست بزن داری و نمیتونی اغلب خودت رو کنترل کنی باید درمان بشی تحت نظر متخصص اعصاب و روان

اونا همه ضدم شدن ولی من میخوام آنقدر منتشو بکشم شاید دلش بحالم سوخت

برادر حالا یه مدت زمان بده اجازه بدید آروم بشن بعد مجدد. اقدام کن

نگران نباش طلاق و جدایی به این راحتی نیست که

رو زن دست بلند میکنن آخه حاجی 🤧

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

همینه راه حلتون

بله همین

چجور تونستی دست بزن داشته باشی؟

مطمئنی 10 سال دیگه میتونی تحملش کنی؟

دستت روش بلند نمیشه؟

وقتی سره یه بحث ساده کتک میزنی خب معلومه جدا میشه یاد بگیر اینجوری نباشی

بله همین چجور تونستی دست بزن داشته باشی؟ مطمئنی 10 سال دیگه میتونی تحملش کنی؟ دستت روش بلند نم ...

خب آدم اشتباه میکنه ، شما دخترا از دروغ بدتون میاد

ولی قبل عقد بمن دروغ گفته

حالا هم شروطای جدید گذاشته ، تو این اوضاع اقتصادی

مرد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792