2777
2789
عنوان

کسی میتونه طلا رو پیش‌بینی کنه😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 106 پست
در شرایط فعلی دیگه۶۰درصد مردم مستضعفن اون طفلکا هم یکم پول میتونن پس انداز کنن خوب نگران آینده بچه ه ...

ما که قبلا به پس انداز میرسیدیم،الان با این هزینه های بالا نهایت بتونیم خوراک و پوشاکمون رو در حد معمولی رفع کنیم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرون شدن طلا تله س فقط عروسها طلا بخرن وگرنه مردم عادی طلا نخرن ضرر بورس یادتونه؟

من. فکر. میکنم. مثل. بورس. میشه🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ما که نمیتونیم بخریم،بقیه دنیا چی؟اونا رو میتونیم بگیم نخرن

انس. جهانی چنده الان؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
۴۵۳۳

اوهه. به خاطر. جنگه؟

با این روند پیش بریم اکثر مشاغل آزاد تعطیل میشن... و خیلیا سوتغذیه میگیرنامار ازدواج و فرزنداوری هم ...

شنیدنش هم درد آوره، در عجبم میرم تو اینستا مردم رو میبینم،با خودم میگم اینا مگه تو کشور ما نیستن؟یعنی اختلاف موج میزنه😔

شنیدنش هم درد آوره، در عجبم میرم تو اینستا مردم رو میبینم،با خودم میگم اینا مگه تو کشور ما نیستن؟یعن ...

دقیقا... یلدای امسال انقد بریز و بپاش کردن تو اینستا.. حس کردم ک فقط ما فرق داریم باهاشون

زندگیتون پر از عشق
نمیدونم،کدوم جنگ؟

ونزوئلا. تایوان

دقیقا... یلدای امسال انقد بریز و بپاش کردن تو اینستا.. حس کردم ک فقط ما فرق داریم باهاشون

اونا از ما بهترونن،ما که از نظر اطرافیانم خوب محسوب میشیم که اینیم وای به حال بقیه😕

ونزوئلا. تایوان

پس فک کنم بخشی از این گرونی به خاطر همین جنگه😔

خدا خودش باعث و بانی این همه جنگ و بی عدالتی و گرونی و تورم که خون ملت ها رو میمکن ،لعنت و نابود کنه

پس فک کنم بخشی از این گرونی به خاطر همین جنگه😔خدا خودش باعث و بانی این همه جنگ و بی عدالتی و گرونی ...

واقعا