2777
2789
عنوان

طلسم با مو

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 19 پست
اینا رو ول کن طلسم و جادو واقعا حقیقت داره من اینو از آدمای خیلی با سواد شنیدم هم اینکه هزارتا راه ب ...

آره واقعیت داره. منو هزار بار طلسم کردن. خدا لعنتشون کنه.

یعنی چیچند نفرم فاز روشنفکری بر میدارن .

عزیزم نمیتونیم اثبات کنیم که جهان سوم نیستیم با این حجم از نادانی مردم و دغدغه ها و همچنین مراجعه کردن به دعانویس و طلسم!....منطقی به این قضیه نگاه کن

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نمیتونیم اثبات کنیم که جهان سوم نیستیم با این حجم از نادانی مردم و دغدغه ها و همچنین مراجعه کر ...

شما میتونی اعتقاد نداشته باشی. بستگی به خودتون داره. اگر کمی سرچ کنید داخل گوگل و منابع و کتاب های مختلف متوجه میشید که این چیزا خرافات نیست

شما میتونی اعتقاد نداشته باشی. بستگی به خودتون داره. اگر کمی سرچ کنید داخل گوگل و منابع و کتاب های م ...

بابا ول کن....من حوصله بحث ندارم و همینطور با کسایی که عاشق ساحره ها هستن هم هیچ حرفی ندارم...

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

بابا ول کن....من حوصله بحث ندارم و همینطور با کسایی که عاشق ساحره ها هستن هم هیچ حرفی ندارم...

داخل هیچ کدوم از حرفام نگفتم عاشق ساحره ها هستم. لطفا حرف تو دهن من نزارید. در ضمن دعوتنامه نفرستادم بیاید تو این تاپیک میتونید برید