2777
2789
نخرید ،با این قیمت ابدا ارزش نداره ،دولت داره دولتی تو جیبتونو خالی میکنه . نخرید 😐 من ۱۲سالع تو کا ...

ببین نمیدونم واقعا تو کار. طلا هسی یانه . ولی اگ تو کار طلا بدون طلا جهانی و دس خودشه ایران نیس ک بالا پایین کنه. با بورس فرق داره بورس دس دولت بود می بست بالا پایین میگرد ولی طلا.. طلا ممکن بیاد رو ۱۵ تومن ولی ریزش هر کز مکه معجزه بشه صلح کنن تحدیم ها بره تا بیاد پایین

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

این بدتره دست خودشونه انس جهانی طلا ۱۶تومنی بالانمیره ازصبح تاالان چک کن انس جهانی چقدرتغییرکرده طلا ...

خب ببین یکم بالا پایین میشه ولی نمیتونن زیاد تفاوت داشته باشن. الان ۱۶ باشه نهایت فرق ۳۰۰ یا ۴۰۰. طلا نهایت بیاد بشه ۱۴۵۰۰ این خوش بین باشیم میشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما این مردما رو نمیشناسید تا میبینن یه چیزی داره روز به روز گرون میشه میدون میرن زیاد زیاد هم میخرن ...

نه ببین طلا رو من ۱۲،۱۳ساله رصد میکنم ، از برج ۸اینا دولت انگولکش میکنه برای تامین کسری بودجه و تا برج ۱،بعد از برج ۲ثابته تا برج۶,۷ 😐

یه چیز دیگه دولت اول میبره بالا مردم از ترس اینکه بیشتر و بیشتر بالا نره ،میرن خرید میکن، بعد که دید کسی نمیخره ،قیمت و اصلاح میکنه ،تا اونایی هم که منتظر بودن هم گول بخورن و خرید کنم ،عملا دولتی توی جیب ملت و جارو میکنه 😕

نه ببین طلا رو من ۱۲،۱۳ساله رصد میکنم ، از برج ۸اینا دولت انگولکش میکنه برای تامین کسری بودجه و تا ب ...

بله متاسفانه .بجا اینکه دولت به فکر ملت باشه مثل بقیه کشورها .خودش داره نابودمون میکنه.

من سه سال پیش نزدیک 200گرم داشتم .حیف که فروختم اون موقع.

الان دیگه نمیشه خرید .

حالا ببینید ملک هم یهویی می خواد جهش بزنه.نه نم نم واروم اروم

نخرید ،با این قیمت ابدا ارزش نداره ،دولت داره دولتی تو جیبتونو خالی میکنه . نخرید 😐 من ۱۲سالع تو کا ...

جدیدا نمیخرید؟ خواهرم یه انگشتر گذاشت تو دیوار یه طلافروش اومد در خونشون با ۳۰۰ بالای تابلو خرید

خب ببین یکم بالا پایین میشه ولی نمیتونن زیاد تفاوت داشته باشن. الان ۱۶ باشه نهایت فرق ۳۰۰ یا ۴۰۰. طل ...

میتونن بیارن پایین تر...چون انس جهانی هزار تومن روش میرفت اما اینا یک میلیون اوردن روش...کار خودشونه اینقدر گرون کردن ،خودشونم میتونن کم کنن ولی نفعشون نیست :(

میتونن بیارن پایین تر...چون انس جهانی هزار تومن روش میرفت اما اینا یک میلیون اوردن روش...کار خودشونه ...

ببین دیروز کلی طلا و ارز وارد کردند ولی هیچ اثری نداشت

جدیدا نمیخرید؟ خواهرم یه انگشتر گذاشت تو دیوار یه طلافروش اومد در خونشون با ۳۰۰ بالای تابلو خرید

نه نمیخرم . من وقتی میخرم که همه چی ثابته . رو ۱۱خرید زدم و تازه با خودم میگفتم اشتباه کردم 😕 با این قیمت ابدا . چقدر میخوان ببرن بالا؟ یه چیز دیگه بلاخره باید یه جوری باشه که مردم قدرت خرید طلا داشته باشن ،با حقوق ۱۵،۲۰تومن کسی نمیخره ،هر کسی هم که بخره ، شکست بزرگی میخوره ، این خط اینم نشون 😐