2777
2789
درسته

تا اونجا که من میدونم تا ۷ سال حضانت با مادره بعد ۷ سال هم دادگاه صلاحیت تشکیل میشه شما هم سعی کن از بدرفتاری های شوهرت با بچه مدرک جمع کنی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته منو بچه رو تنها گذاشته رفته.اینا هم قبول نیست

کجا رفته؟

تو شرایطی تنهاتون گذاشته؟

من نمیخوام بگم کار ایشون درسته اصلا

تاییدشونم نمیکنم

حرفم اینه اگر اقدامی میکنید با آگاهی از قوانین باشه که برنده پرونده باشید

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
مادر صلاحیت داره

حضانت بی قید و شرط بچه دختر یا پسر تا ۷ سالگی با مادر هست . برتی دیدن پدر هم یا توافق میکنید یا اون شکوایه جدا تنظیم میکنه با عنوان ملاقات فرزند . اونوقت دادگاه .. مرکز مهر رو جای ملاقات قرار میده . روز خاصی از هفته . به مدت دو ساعت ...

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
کجا رفته؟تو شرایطی تنهاتون گذاشته؟من نمیخوام بگم کار ایشون درسته اصلاتاییدشونم نمیکنمحرفم اینه اگر ا ...

بله متوجه منظورتون هستم.مارو تنها گذاشت تا مادرشونو ببره مسافرت.گفت هوا سرده شما نباید بیایین

یک هفته منو بچه رو تنها گذاشته رفته.اینا هم قبول نیست

تا هفت سال حضانت با شماست اما ۴۸ ساعت بچه میتونه با پدرش باشه که اگر اثبات بشه پدر صلاحیت ندارع میتونه کمتر هم باشه

بچه ات شیرخواره نیست ؟بهت وایسته است ؟مورد دیگه اینکه اگر شما از شوهرت جدا بشی تو این دو روز که بچه با پدرش هست کی میخواد ازش مراقبت کنه وقتی شوهرت سرکاره؟

با آدمی که روانت رو نشونه گرفته زندگی نکنبمرور زمان نابود میشی و زندگی بچت رو هم داغون میکنی

به همین دلیل میخوام جدا بشم.چون اگه بچه طلاق بشه .بهتر از اینکه مادرش تو تیمارستان باشه

تا هفت سال حضانت با شماست اما ۴۸ ساعت بچه میتونه با پدرش باشه که اگر اثبات بشه پدر صلاحیت ندارع میتو ...

نهایت ۲۴ ساعت یا یک شبانه روز هست . مگه طرفین به توافق برسن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
تا هفت سال حضانت با شماست اما ۴۸ ساعت بچه میتونه با پدرش باشه که اگر اثبات بشه پدر صلاحیت ندارع میتو ...

براش مهم نیست بچه رو میبره سرکار.یه آدم عقده ای که فقط میخواد بگه حق با خودش.حالا بچه رو هم دوست نداره.بچه به من وابسته خیلی خیلی باهاش خوبم.همه جون و عمرم😭😭😭😭😭😭😭😭

هم جسمی هم روحی.بچه هر چقدر میره سمتش فقط حواسش به تلویزیون.انگار منو بچه وجود نداریم.پنج دقیقه بچه ...

اینارو عیب نگیر عزیزدلم

گاهی اوقات پیش میاد خودمون هم بعضی وقتا حواسمون نیس

فکر میکنی بعد طلاق خیلی خوش مبگذره؟!!!

کل فکراتو بکن بچت شاید شوهرت بهت بچت نده و بره زیر دست نامادری بعدش کلا زجرش بده

حاضری بچت زجر بکشه زیر دست یه زن دیگه؟!!!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

کجا رفته؟تو شرایطی تنهاتون گذاشته؟من نمیخوام بگم کار ایشون درسته اصلاتاییدشونم نمیکنمحرفم اینه اگر ا ...

همیشه فقط به فکر مادرشون .همه کار براشون انجام میده.مادرش تا حالا بچه منو یکبار هم ندیده.اما براش مهم نیست.منو هم کتک میزنه اگه بخوام اعتراضی کنم