2777
2789

خیلی التماس دعا

میخوام چهل نفر بشیم

لطفا دوستان رو صدا بزنید و هرکس میخونه اعلام کنه

اگه میتونید پخش کنید تعداد افراد رو هم بگید

حاجت روا الهی خیلی التماس دعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ان شاالله حاجت روا بشی

بخون ببین کدومش مربوط به حاجتت میشه انجامش بده

بسم الله الرحمن الرحیم

برای رفع سنگینی خانه( بسته شدن رزق و روزی،تاثیر روی فرزندان که آشفته میشوند، سردی بین زوجین)

روزهای چهارشنبه شبش روی یک لیوان آب ۴۸۷ بار بسم الله الرحمن الرحیم بخوانید و بدهید اعضای خانواده بخورند خصوصا بچه های بی قرار برای رفع ترس و اضطرابشان،

*برای رفع افسردگی و سنگینی تا ۴۰ روز، روزی ۴۰ بار سوره فلق بخوانید قبل از اذان مغرب

*برای محبت بین زوجین سوره دخان بخوانید

*برای رفع بستگی در شغل و رزق و روزی و فشارقرض سوره تحریم و سوره واقعه تا ۴۰ روز بخوانید

*برای عزیز شدن ۱۰۰ بار یا لطیف در کف دست بخوانید و به صورت بکشید

*کسانیکه حس سنگینی و افسردگی دارند و حوصله انجام کارای خونه و رسیدگی به همسر و فرزندان رو ندارن ذکر یا داوود ۵۰ مرتبه بخوانند

*برای کسانی که حالشان بد است حس سنگینی دارند رزق و روزیشان بسته ست ۹ عدد نان بخرند و روی هر نان یکبار سوره کوثر بخوانند و به نیازمند بدهند یا بعنوان نذری در زیارتگاه یا جایی پخش کنند.

*برای پاکسازی خانه و حاجت روایی نذر حضرت ام البنین کنید به این صورت که شنبه ها سفره بیندازید ۷ شمع و یک بسته خرما و نان و.......نیت کنید و سوره یاسین ۱ بار و سوره حمد ۱۰۱ بار، و ۱۸۴ بار صلوات بفرستید سپس ذکر یاکاشف الحسین یا کاشف الحسین یا ابالفضل یا ابالفضل بگویید (برای حاجت روایی و بارداری بخت گشایی و......خوب است)