2777
2789
عنوان

یعنی عروسیممون عقب میوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم خوخب چیزی ک دیدمو گفتم واقن عادی بود ومیگفت پدرم خیلی راحت مرد چون داشت زجر میکشید و من خوشح ...

درمورد مراحل سوگواری سرچ کن بخون. مراحل اولش انکاره. یعنی هنوز باور نمیکنه چیشده فقط اتفاقی که افتاده رو به زبون میاره ولی مغزش هنوز باور هم نمیکنه

بعدشم پدرشوهرت فوت شده تو به فکر عروسی ای هستی که هنوز هیچیشم رزرو نکردی؟ادم همسایشون بمیره یکم ناراحت میشه! نمیخوای حتی شده یکم ناراحت شی؟

شوهرم اصلا ناراحت نبود دیروز عادی عین همیشه

آقایون معمولا توی ظاهر نشون نمیدن

ولی اکثریت تا یکسال صبر میکنن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چی بگم خوخب چیزی ک دیدمو گفتم واقن عادی بود ومیگفت پدرم خیلی راحت مرد چون داشت زجر میکشید و من خوشح ...

خدا رحمتشون کنه.

خب سنشون هم بالا بوده.

ولی بخاطر احترام و حرف مردم قطعاااا همسرتون یکسال صبر میکنن

درمورد مراحل سوگواری سرچ کن بخون. مراحل اولش انکاره. یعنی هنوز باور نمیکنه چیشده فقط اتفاقی که افتاد ...

عزیزم منم ناراحتشم چون دوسش داشتم

این تاپیک فقط واس این بود ک جواب سوالمو بگیرم

چون منم دوس ندارم بزودی برم سرزندگیم

چون هنوز درسای دانشگام سنگینه خیلی سرم شلوغه

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

نه هفته دیگه عروسی بپا میکنن... چه حرفیه ببخشید پدرشون بوده. کدوم خانواده ای داغ دار بفکر عروسی... شمام در غمشون شریک باش.. و این حرفو پیش همسرت نزنی..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻