2777
2789
عنوان

رفتم دکتر زنان 2 تومن خرج شد

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی متخصص رفتی . جاهايی که رایگان انجام میدن معتبر نیستن

همسرت هم برای هزینه های زندگی کار میکنه ان شاءالله به خوشی هزینه کنید ولی سلامتی هم خیلی مهمه

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم برای یه سرماخوردگی می ری همراه داروها وتزریقات اینا یک وخورده ای می شه قیمتا همینه گلم خجالت چرا دیگه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

پول ویزیت بعضی دکترها از خود داروها گرونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم ۱ماه پیش رفتم بالای ۳تومن شد.خداروشکر تکمیلی داریم ولی فعلا جواب هارو نشون ندادم دارو بنویسه

ازمایش چکاپ کلی نوشت که ۴تومن بود فقط ۱۵۰فرانشیز دادم

سونو واژینال۵۵۰

پاپ۸۰۰

خدا

ویزیت هم ۴۰۰

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من ماه پیش رفتم یه تومن شد الکی هم بیمه داریم بخدا تامین اجتماعی فایده ندارع

بیمه فقط اسمشه فرقش با ازاد ۵۰تومنه.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی