2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا این چ طرز فکریه داریالان دیگه این حرفا نییستشکافی پسره بخواد واقعا ب هیچ و هیچکس فکر نمیکنهتا زما ...

نه جدی وضع خانوادم بده همش هم تقصیر مادرمه

پسره خیلی سرتر بود

منم ازدواج کردم

نه جدی وضع خانوادم بده همش هم تقصیر مادرمه پسره خیلی سرتر بود منم ازدواج کردم

عزیزم ب من نگو خانواده در ب داغون.چون مال من و ندیدی این و میگی

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

نه جدی وضع خانوادم بده همش هم تقصیر مادرمه پسره خیلی سرتر بود منم ازدواج کردم

با همین خانواده داغون خواهرم ک دو سال بود جدا شده بود با ی مهندس پسر ازدواج کرد با وضع عالی

اونم تو همون خونه ک من بزرگ شده بودم بزرگ شده بود اما طرز فکرش مثل من و شما نبود

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

میتونی تاپیک های قبلیمو بخونی

ی اجمالن نگاه کردم بعد اومدم چت کردم باهات

راستش من با هرکسی چت نمیکنم یا نظر نمیزارم اکثرا میخوتم فقط