2777
2789
عنوان

خانمها و آقایان محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 43 پست
خب مثلا تو صدم ثانیه فک میکنم اخه چی با خودش فک کرده اون ادم ببین من کسیو که دوست دارم ببینم اگه شدت ...

یعنی مثلا ذهنتون ممکنه دو جا باشه هم عصبانی باشی از جراتش و هم دوسش داشته باشی از جراتش؟

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

یعنی مثلا ذهنتون ممکنه دو جا باشه هم عصبانی باشی از جراتش و هم دوسش داشته باشی از جراتش؟

ممکنه

اما معمولا عصبانی شدن از جرئت دلیل این نیست که بدت بیاد

پن هم زمان یکی و میکوبیدم که به چه جراتی این حرفا رو میگی همین که میرفت خودم و لعنت میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه اما معمولا عصبانی شدن از جرئت دلیل این نیست که بدت بیاد پن هم زمان یکی و میکوبیدم که به چه جرا ...

ممنون آجی از همدردیت

انشالله اگه صلاحم باشه بهمدیگه برسیم

داداش خبری نشد؟بله رو گرفتی؟

نه هنوز آجی

سه شب شده ، هیچوقت اینقد ازش بی خبر نبودم ، آخه خیلی صمیمی بودیم

از طرفی هم نمیخام پیام بدم ، اونم هنوز پیامی نداده

نه هنوز آجی سه شب شده ، هیچوقت اینقد ازش بی خبر نبودم ، آخه خیلی صمیمی بودیماز طرفی هم نمیخام پیام ب ...

اشباهت شباهت داداش

بهش پیام بده الان فکر میکنه واستون مهم نیست

یه پیام معمولی بنویس فقط که منظور برسونه شما چند روز فکرتون درگیره و منتظرید اما برا ایشون وخواسته اشون هر جی باشه احترام قائلین

اینجور با خیال راحت جواب میدن جوری رفتار کنید که انگار براتون مهمه بله بشنوید اما اگه نه بشنوید ایشون عزیزن

اون خانم هست نمیتونم خودش پیام بده که بگه از شما خوشم میاد اخه

الان فکر میکنه پشیمون شدید یا براتون مهم نیست

اگه خواستید پیام بدید برای متنش کمکی از دستم بر اومد بگید بگم چی بنویسین

اشباهت شباهت داداش بهش پیام بده الان فکر میکنه واستون مهم نیستیه پیام معمولی بنویس فقط که منظور برسو ...

ممنون آجی

یعنی از خجالت نمیتونه جواب بده؟

میتونی بگی دقیقا چی بنویسم

ممنون آجی یعنی از خجالت نمیتونه جواب بده؟میتونی بگی دقیقا چی بنویسم

آره داداش

ممکنه جوابشم منفی باشه

اما خب کجا دیدین بعد از خواستکاری خوده خانم زنگ بزنه بگه موافقم اخه

چشم الان میگم بهتون فقط بگید دقیقا میخواید چیو بفهمید و اینکه باهاشون مفرد صحبت میکید یا جمع تا متن و براتون بنویسم بفرستم اگه خوب بود بفرستید

من باهاش بصورت جمع همیشه صحبت کردم

ببین آجی همش یه دقیقه طول نکشید باکس گل رو جلوش گذاشتم گفتم به رسم ادب و احترام تقدیم شما

اونم باکس گل رو باز کرد و دلنوشته رو خوند بعدش دیگه زل زد بهم بدون هیچ حرفی من هم گفتم من بهتون حس دارم و نمیتونم بیشتر از این پنهانش کنم چرا که واقعا در عذابم اگه جوابتون بله باشه نمیزارم تو دلتون آب تکون بخوره ولی اگه نه باشه کاملا قابل درکه من بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم چون از خجالت دارم میلرزم منتظر جوابتون هستم خداحافظ

همه چیزی که بینمون رد و بدل شد همینه

اگه میتونی آجی براساس همین گفته های بالا پیام بنویس

من باهاش بصورت جمع همیشه صحبت کردمببین آجی همش یه دقیقه طول نکشید باکس گل رو جلوش گذاشتم گفتم به رسم ...

خب داداش

من یه متن میفرستم خوب نبود بگو یکی دیگه بفرستم

سلام خانم...یا اسمش

راستش میدونم باید فکر کنید و قصد ندارم خدایی نکرده اجباری داشته باشم توی تصمیتون

اما

راستش من خیلی فکرم درگیره دل تو دلمنیست خیلی وقته که به شما علاقه مندم و تلاش کردم بهترین زمان این رو باهاتون در میون بزارم

نمیدونم حس شما به من چی هستش

اما اگه من رو لایق زندگی میدونید

با یه جواب کوتاه افتخار بدید و مارو از این همه دل نگرانی در بیارید

اگه هم نه که شنا مثل همیشه برای من محترم هستید و می مونیو

د

خب داداش من یه متن میفرستم خوب نبود بگو یکی دیگه بفرستم سلام خانم...یا اسمشراستش میدونم باید فکر کنی ...

داداش اینو بگی رد خور نداره دیگه یا میگه آره خیالت میشه یا میگه ته تموم میشه میره

البته اگه هنوز خودش جوابی نداده بهت