2777
2789
عنوان

بیشترین وزنی که کم کردین چقد بود ⁉️⁉️⁉️🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 35 پست
عشقم حتما ژن چاقی رو داری😀من الان قدم ۱۷۰ وزنم ۶۸ ولی باز دوست دارم یکم اضافه کنم ولی نمیدونم چکار ...

اره دارم شدید وقتی ازدواج کردم یهو پریدم اینگار از ۷۷ به ۹۲😐اصلا عجیب چاق شدم هرکی میبینم فکر میکنه زیاد غذا میخورم اصلا غذام زیاد نشده

منم قدم ۱۷۳هست با ۹۲ پهلو و ران دارم یعنی بهم نمیخوره ۹۲ باشم

خوشبجالت نه عالی هستی الان اون موقع که من ۸کیلو کم کرده بودمم در این حد نبود چاقیم مثلا شده بود ۷۳اینقد اندامم خوب بود ولی فکر نکنم دیگه بر خواب ببینم زمانایه مجردیمو

💍♥️

کلا وقتی انگیزه نداری نمیشه،منم هروقت که اعتماد بنفسم میاد پایین سر همین چاقی و اینا دیگه نمیتونم رژ ...

میدونی من عقدم عید میخوایم جشن عروسی بگیرم ولی نمیتونم رژیم بگیرم یه هفته میگیرم دو هفته میشینم غذا میخورم فگرم خیلی درگیره زندگیه اصلا نمیتونم اعتماد بنفس که ندارم هیچ افسردم شدم

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دارم شدید وقتی ازدواج کردم یهو پریدم اینگار از ۷۷ به ۹۲😐اصلا عجیب چاق شدم هرکی میبینم فکر میکنه ...

یکم ورزش کنی اوکی میشی خانم ها وقتی ازدواج میکنن بیشترا چاق میشن🥰

به نام خدایی که هر غیر ممکن را ممکن میکند❤️

میدونی من عقدم عید میخوایم جشن عروسی بگیرم ولی نمیتونم رژیم بگیرم یه هفته میگیرم دو هفته میشینم غذا ...

درکت میکنم خییییلی بده منم توی همچین شرایطی بودم قبلاً

واقعاً با اعصاب خراب نمیشه رژیم گرفت اول بنظرم سعی کن حال خودتو خوب کنی بعد شروع کن

I can crave u but u don't need to know...

یکم ورزش کنی اوکی میشی خانم ها وقتی ازدواج میکنن بیشترا چاق میشن🥰

من نزدیک دوساله ورزش میکنم شده ۱ماه ولش کنم ولی باز برمیگردم هیچ تاثیر نداره چون باید رژیم بگیری

💍♥️