2777
2789
نمیدونم من خودم خیلی دو دلم از یه طرف برا پوستم ناراحتم از یه طرف عوارضش منو میترسونه

بله ممکنه برای بعضی ها عوارض اذیت کننده ای داشته باشه یا حتی مصرفش درست نباشه.

شما باید با پزشک مشورت کنی.

اگر خواستی این دارو رو مصرف کنی ، نکات لازم رو رعایت کن :

🌸 در طول مصرف روآکوتان اگر داروی دیگه ای استفاده میکنی ، حتما پزشکت رو در جریان بذار.

بعضی از داروها نباید تو دوره درمان با روآکوتان مصرف بشن.

🌸 انجام آزمایش کبد لازمه و پزشکت باید حواسش به آزمایش کبد و سلامت کبدت باشه.

🌸 اگر دیابت یا بیماری گوارشی یا مشکل کلیوی داری ، حتما به پزشکت بگو.

🌸 همچنین اگر سابقه حساسیت دارویی داری ، پزشکت رو در جریان بذار.

نمیدونم من خودم خیلی دو دلم از یه طرف برا پوستم ناراحتم از یه طرف عوارضش منو میترسونه

🌸 همچنین تو دوره درمان با روآکوتان اصلا نباید صورتت رو دستکاری کنی.

به جوشات کاری نداشته باش و بهشون دست نزن.

🌸 تو این دوران نباید آرایش سنگین داشته باشی ، همچنین از کرم پودر استفاده نکن.

🌸 اگر خواستی ضد آفتاب استفاده کنی ، ترجیحا باید فاقد چربی باشه.

میتونی از پزشکت بخواهی که ضدآفتاب مناسب برات معرفی کنه.

🌸 همچنین در طول مصرف روآکوتان ، نباید از کرم های لایه بردار و اسکراب و wax و لیزرهای تهاجمی پوست استفاده کنی.

به این موضوع دقت کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌸 اگر با مشورت پزشک و انجام آزمایش کبد ، تصمیم گرفتی این دارو رو مصرف کنی ، دوره درمانت رو کامل کن و سر خود دارو رو قطع نکن.

مگر اینکه مسئله ای برات پیش بیاد که پزشکت دارو رو زودتر از موعد قطع کنه.

🌸 نکته دیگه هم اینکه در طول مصرف این دارو هر نوع عوارضی مشاهده کردی ، حتما پزشکت رو در جریان بذار.

در بعضی موارد ممکنه نیاز باشه دارو رو قطع کنی.

( سعی کن متخصص پوست خوب و کاربلد پیدا کنی که سلامت کبدت رو هم در نظر بگیره ، چون همه دکترها خوب نیستن. )