2821
2789
عنوان

بارداری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 91 پست
اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ...

پسره هنوزم میخوادش؟

عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ...

ای خداااااااا.من 5 ساله نی نی میخوام هر کاری بگی کردم نمیشه اونوقت یکی اینجوری....

ای خدا حکمتتو شکر 

خدایا اینا یعنی چی واقعا؟😭😭😭😭😭

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

وای عجب پررو.بایدمامانش گیس هاشومیداددستش باخرابکاریش هنوز هم باپسره اس؟

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
وای عجب پررو.بایدمامانش گیس هاشومیداددستش باخرابکاریش هنوز هم باپسره اس؟

خیلی پرروو ..من و نامزدم کلن توی هنگ بودیم کاراش و نگاه میکردیم......مامانش نای حرف زدن نداشت...اره هنوز هم هست.ولی بیرون اینا نمیره.دیگه اجازه نداره

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
ای خداااااااا.من 5 ساله نی نی میخوام هر کاری بگی کردم نمیشه اونوقت یکی اینجوری.... ای خدا حکمتتو شک ...

هیی خواهر اره دقیقاهمینه ها.ای وی اف کردی؟

هیی خواهر اره دقیقاهمینه ها.ای وی اف کردی؟

ن فقط همون ی راه برام مونده فعلا ک نکردم حالا .هزینه هاش بالاس واقعا.حالا تا ببینیم خدا چی میخواد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ولی چه رحم گیرایی داشته اینطوری باردار شده. خدا به دادش برسه  موقعی که بچه میخواد بازم سریع ب ...

حالا معمولا اینایی ک خودشون بچه رو سقط میکنن بعدا برا بچه دار شدنشون مشکل دارن

ن فقط همون ی راه برام مونده فعلا ک نکردم حالا .هزینه هاش بالاس واقعا.حالا تا ببینیم خدا چی میخواد

منم دقیقا.خیلی پولش میشه ازکجابیاریم اخه

حالا معمولا اینایی ک خودشون بچه رو سقط میکنن بعدا برا بچه دار شدنشون مشکل دارن

اره

منم منظورم همینه.

چون سن پایین بوده

و پنج ماهه

خیلی کار خطرناکی کرده. 

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
2823
2791
2779