sooliiaa مدیر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1303 عنوان بارداری😐 | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 91 پست سلام دوستان،میگم به نظرت وقتی منی بیرون واژن ریخته بشه (یعنی با دهانه ی بیرونی واژن تماس داشته باشه) بارداری اتفاق میفته؟؟😒😐 دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش♥️ 1397/02/16 | 10:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1397آبان عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 532 اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ... پسره هنوزم میخوادش؟ عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین
negin69 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3068 اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ... پسره همچنان قصد ازدواج نداره؟ ❤الحمدالله❤
آبانی73 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1840 اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ... 😂😂😂خدا خودش به داد خانواده های با آبرو برسه
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 اره واقعاطفلی بچه,کاش بدنیامیوردیه ماهم صبرمیکردمیدادبه یکی.قتل کردن خیلی بهش گفتم گوش نکرد 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ... ای خداااااااا.من 5 ساله نی نی میخوام هر کاری بگی کردم نمیشه اونوقت یکی اینجوری....ای خدا حکمتتو شکر خدایا اینا یعنی چی واقعا؟😭😭😭😭😭 خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 پسره هنوزم میخوادش؟ اره میگه سربازیم تموم شه.عروسی داداشم و بگیریم میام خواستگاری 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
مهربون20 عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 5801 اره میگم ک اصلا عین خیالش نیس. من و مامانش بیشتر گریه میکردیم..شبا تا صبح توی خونه راه میرفتیم درک ... وای عجب پررو.بایدمامانش گیس هاشومیداددستش باخرابکاریش هنوز هم باپسره اس؟ 😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 😂😂😂خدا خودش به داد خانواده های با آبرو برسه 😢😢😢 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 وای عجب پررو.بایدمامانش گیس هاشومیداددستش باخرابکاریش هنوز هم باپسره اس؟ خیلی پرروو ..من و نامزدم کلن توی هنگ بودیم کاراش و نگاه میکردیم......مامانش نای حرف زدن نداشت...اره هنوز هم هست.ولی بیرون اینا نمیره.دیگه اجازه نداره 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
مهربون20 عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 5801 ای خداااااااا.من 5 ساله نی نی میخوام هر کاری بگی کردم نمیشه اونوقت یکی اینجوری.... ای خدا حکمتتو شک ... هیی خواهر اره دقیقاهمینه ها.ای وی اف کردی؟ 😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 هیی خواهر اره دقیقاهمینه ها.ای وی اف کردی؟ ن فقط همون ی راه برام مونده فعلا ک نکردم حالا .هزینه هاش بالاس واقعا.حالا تا ببینیم خدا چی میخواد خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گل۹۲ عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 1803 ولی چه رحم گیرایی داشته اینطوری باردار شده.خدا به دادش برسه موقعی که بچه میخواد بازم سریع باردار بشه خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 ولی چه رحم گیرایی داشته اینطوری باردار شده. خدا به دادش برسه موقعی که بچه میخواد بازم سریع ب ... حالا معمولا اینایی ک خودشون بچه رو سقط میکنن بعدا برا بچه دار شدنشون مشکل دارن خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مهربون20 عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 5801 ن فقط همون ی راه برام مونده فعلا ک نکردم حالا .هزینه هاش بالاس واقعا.حالا تا ببینیم خدا چی میخواد منم دقیقا.خیلی پولش میشه ازکجابیاریم اخه 😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
گل۹۲ عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 1803 حالا معمولا اینایی ک خودشون بچه رو سقط میکنن بعدا برا بچه دار شدنشون مشکل دارن ارهمنم منظورم همینه.چون سن پایین بودهو پنج ماههخیلی کار خطرناکی کرده. خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷