من استعداد تپل شدن دارم کلا ولی اونموقع که قرص رو مصرف کردم به دلیل مشکلات روحی شده بودم ۴۷ کیلو و به شدت لاغر و ضعیف بودم...بعد مصرف دوماهه قرص ب ۷۵ کیلو رسیدم و ورم شدید داشتم و باد کرده بودم و تپلی واقعی نبود..به شدت غذا میخوردم ینی جوری که سهم دو نفر کامل رو میخوردم بلافاصله گشنم میشد باز میخوردم و نصف شب از گرسنگی و ولع از خواب بیدار میشدم و خیلی هم میخابیدم بعد مصرف قرص رسماً مثل خرس میوفتادم چون معلوم نیست چه کوفتی داره داخلش..
الان دیگه مثل قبل لاغر نیستم مثلا شاید الان ۶۴ یا ۶۵ باشم چون من کلا استعداد چاقی دارم ولی خیلیا لاغر میشن و برمیگردن به وزن اولیه...اینو بگم فقط که سر تا پا عوارض و ضرر و پشیمونیه..اگه لاغر هستید خودتون رو دوست داشته باشید و بپذیرید یا حداقل با روش های طبیعی و متخصص تغذیه وزن اضافه کنید نه این کوفت و زهرمار ها..اطرافیان من انقد به من گفتن تو لاغر شدی فلان شدی زشت شدی و اعتماد به نفسم رو سرکوب کردن که من رفتم سراغ این دارو و الان دارم تاوان میدم ولی شما و هرکسی این متن رو میخونه نرید سمت این دارو ها من تو سن ۲۵ سالگی زانوهایم احتمالا نیاز به عمل جراحی پیدا کرده رماتیسم گرفتم و تمام استخوان های بدنم صدا میده و درد میکنه و شدم مث استخوان بندی پیرزن ۸۰ ساله..نکنید نکنید نکنید