2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه آیا بدبختتر از من هم تو دنیا هست من یه پدر دیکتاتور و افراطی دارم و نمیذاره بعد طلاق مستقل بشم. و منتظرم بابا بمیره تا طلاق بگیرم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اینطوری نگو عزیزم با یه مشاور مشورت کن

همه راهی رفتم فایده نداشت

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

به خدا توکل کن انشالا حل میشه عزیزم

دیگه سر شدم . چهل سالم شده. جوونیم به خاطر خونواده سمی نابود شد

به خدا توکل کن انشالا حل میشه عزیزم

میدونی از چی میسوزم . رشته ام پرستاری اتاق عمل بود شاگرد درس خون مدرسه بودم ترم آخر از دست خونواده سمی بیماری اعصاب گرفتم و نرفتم سر کار و ازدواج کردم. الان به جای افسردگی تو خونه شوهر و کلفتی خودش و خونواداش الان باید تو اتاق عمل کار میکردم و همه دغدغه ام کارم بود . نه شوهرم و خونواده اش