2777
2789
عنوان

این تاپیک نودوپنج صفحه ای ترکید 🤦‍♀️🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 117 پست
یه شعری هست میگه گر تو با بد بد کنی فرق تو با دیگری چیستنظرش این بوده اگر به قول شما مشکلی داخل زندگ ...

استارتر اون تاپیک کم بوده به نظرش اون حقوق جواب رد میداد به پسره نباید اون تاپیک رو میزد و یه جوری حرف میزد که بگه هرکس حقوقش 35 تومنه فقیر و گدا هست و دل خیلی از کاربرا رو میشکوند خصوصا الان که خیلیا حقوقشون همین مقداره

این حرفا که کسی که بهت بدی کرده رو با بدی جوابشو نده رو خودت بهش عمل نمیکنی که انتظار داری دیگران بهش عمل کنن

قرار نیست شماها هر رفتار بدی با ما کردید ما جوابتونو مثل خودتون ندیم تا شماها پررو شید و به رفتارای بدتون با ما ادامه بدید

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اولا که نشستی به گوش دادن به حرف کسی که مثلاً سالمه و به بقیه اینجا میگه اسکول چون نظرم گفتمبعد هم ه ...

من داغ نکردم حتی به خیلی از تاپیک ها و حرفای اون کاربر خندیدم کاربرای دیگه هم همین طور

ولی تو معلومه از حرفات که داغ کردی و سوختی اگه استارتر اون تاپیک نیستی و با کاربری دیگت نیومدی پس چرا این همه فشار میخوری؟ 😆😆

اگه هیچ کس حق نداره مانع اظهار وجود و بیان نظر کسی بشه هر چند خوشایندش نباشه پس تو هم حق نداری مانع اظهار نظر کاربرایی بشی که تو این تاپیک حرفایی در مورد استارتر اون تاپیک پربازدید زدن که خوشایند تو نیست

اول خودت به شعارهات عمل کن بعد از دیگران انتظار داشته باش عمل کنن

من کی نفرین کردم؟!

این تویی که با هرکس که باهات مخالف باشه مشکل داری که نتونستی تو این تاپیک تحمل کنی که نظرات کاربرا با تو فرق داره و این همه بحث کردی باهاشون

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضعشو بگو خوببب الان میگه چیز خاصی نبود🙂↕🫤

در مورد یک کاربر که پسرای حقوق ۳۵ تومنی رو کنسل میکرد و خوراک اصلیش گردو و ماهی بود و نگران بود اگه بره خونه شوهر سو تغذیه میگیره

باباش به قول خودش فوق میلیاردر بوده با حقوق ۷۰ تومن و همین کاربرا ۹۵ ص بهش حرف زدن

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بابا الکی ی دروغی گفته نمیدونسته چی جواب بده این گفت

اصلا چرا اون تاپیک ناراحتم رابطه جنسی نداره رو یه دختر مجرد باید بزنه؟!

نمیدونم والا

به خاطر همین تاپیک هاش میگم این دختر مشکل روانی داره اصلا نباید الان دنبال ازدواج باشه فقط باید دنبال درمان بره

2790
2778
2791
2779
2792