دختر مهربونی هستی و دلت خیلی پاکه فقط بعضی وقتا به آدم های بی لیاقت زیاد بها میدی و هدف های بزرگی تو ...
درسته عزیزم مرسی❤️
گلم در مورد ازدواجم چی حس میکنی؟ امسال شاغل میشم؟ 🥲
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
درمورد ازدواجت حس میکنم یکم باید مراقب باشی و با دقت تصمیم بگیری اره احتمالش زیاده
چطور مگه ادم خوبی نیس؟ 🥲
خدا کنه 🥺
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
در کل حس میکنم آدم خوبی باشه ولی ممکنه اخلاقایی داشته باشه که تو دوست نداشته باشی
اوخ از نظر ظاهری حس، میکنی اوکی باشه؟ امسال میبینمش؟🥲
حتما حواسمو جمع میکنم🥲