2777
2789
عنوان

حساس بودن روی نمرات فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه فقط امروز زندگی نمیکنه آینده هم داره سخت بگیر ولی بهش استرس نده سر نمره .ممکنه استرس و اضطراب بگیره که غیر قابل جبران باشه بذار تو آرامش درس بخونه

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم

سلام خيلي عاليه كه به فكر خوب شدن شرايط هستين ستودنيه

عذرخواهي مي كنم فرزند شما ناخواسته و بدون انتخاب به اين دنيا اومده لطفاً شما در اين دنيايي كه به اندازه كافي درش درد و رنج هستش

به خاطر نيم نمره فرزندتون رو ناراحت نكنين،عزيز🥺

لطفاً به فرزندانتون رحم كنين واقعاً فرزندان جز پدر و مادر پناهي ندارن

باور كنين خداي نكرده همين فشارها باعث مي شه

در اينده از شما فاصله بگيرن

و متاسفانه حتّي جواب عكس بده

میترسم ولش کنم درس نخونه

بچه ای که با زور بخواد درس بخونه مطمئن باش هیچ نتیجه ای نداره گلم من خودم کلی مورد اینطوری اطرافم بوده که خانواده سختیگیری توی درس خوندن داشتن و اخرش تنها کاری که انجام ندادن درس خوندن بود

سلام خيلي عاليه كه به فكر خوب شدن شرايط هستين ستودنيه عذرخواهي مي كنم فرزند شما ناخواسته و بدون انتخ ...

میدونم ولی وقتی ولش میکنم درس نمیخونه،میترسم اگه درس نخونه اینده اش خراب بشه

نمیدونم چه جوری به درس علاقمندش کنم

چیکار کنم خب؟ یعنی اهمیت ندم .اگه درس نخونه چی؟

نخوندم نخوند. اون بچه قراره ارزو و هدفای خودشو براورده کنه ن شمارو

شما درحداینکه اوضاع درسش و مدرسه و معلماش خبردارباشین میانگین نمراتش بدونین و جایی تو درسی ضعیفه کمکش کنین. دیگه نیم نمره و نمیدونم این درسو هیجده شدی حتما دفعه یعد بیشتربخون. کی نمرش اول شد وای گوشی نه وای زودباش درس داری بچه ات روانی میشه

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
بچه ای که با زور بخواد درس بخونه مطمئن باش هیچ نتیجه ای نداره گلم من خودم کلی مورد اینطوری اطرافم بو ...

مگه میشه بچه ای با علاقه درس بخونه،وقتی یه نمره کم میگیره اصلا دوست نداره بره مدرسه ولی وقتی زرنگه و نمراتش ۱۹ ،۲۰ باز استرسش کمه

واقعا کاش سیستم اموزش و پرورش یه روش پیدا میکرد مادرا کمتر درگیر درس و مشق بچه ها بشنن

میدونم ولی وقتی ولش میکنم درس نمیخونه،میترسم اگه درس نخونه اینده اش خراب بشهنمیدونم چه جوری به درس ع ...

اصلاح نیازی به این کارا نیست هفتم و نخونه و نمراتم ضعیف باشه و سالای بعد بخونه بهتره تا هفتم و هشتم بخونه نهم کم بیاره یا سال دوازدهم کم بیاره از طرفی اصلا تا نوبت دوم نهم هیچی مهم نیست دهم هم چندان مهم نیست از یازدهم و دوازدهم مهمه که اینجوری که من میبینم تا اون موقع دیوونه کردی