2777
2789
عنوان

چند ساله دیگه شغلایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 57 پست
چرا؟ چرا شغل هایی که مرتبط با سلامتی هستن میشه توصیح بدین.

جمعیت رو به پیریه

میانگین سنی کشورمان الان بالای سی ساله و فرزند آوری سالانه کمتر از یه میلیون نفره

پس تا ۱۰ الی ۱۵ سال آینده اگه با همین روند پیش بره میانگین سنی میاد بالای ۴۰ و حتی ۴۵

ینی یه جامعه پیر

و از هر ۱۰فرد بالای ۴۰ سال توی ایران به طور میانگین ۷ نفر مشکل یا بیماری و عارضه خاصی دارن( به خاطر سبک زندگی ناسالم) پس خواه ناخواه میل برای درمان و... بیشتر میشه

یسری شغلا مثل کسایی که علوم آزمایشگاهی میخونن بعدا با توجه به انتخاب رشته شوند آزمایشگاه های مختلفی میزنن از طبی تا ژنتیک و...

رادیولوژیست ها که سونو گرافی انجام میدم ،از سونوی رحم تا کلیه و مثانه

رادیو درمان ها ( مثلا پرتو درمانی برای سرطان)

داروخانه ها

پزشک ها

مراکز توانبخشی

و به خصوص پرستار ها (خیلی در آینده بهشون نیازه،تقریبا باید توی همه ارگان ها وارد شدن)

و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم همون خدا جوابتو بده

جوابمو بده؟

چه کارت کردم؟؟؟مال باباتو خوردم؟؟؟مطمئن باش خدا جواب تو و امثال تو رو خوب میده که دلتون سیاه و پر از لجنه

دوباره ریپلای کنی نی نی یار تگ میکنم

چون جمعیتش خیلی زیاده واسه همین درصد زیادیشون خیلی فقیرن

فقر که همه جا هست مهم اینه که کشورشون به لحاظ نظامی اتمی و قدرتمنده و به لحاظ علمی هم تو بعضی موارد حرف اول رو میزنن همین ژاپن که تو همین تاپیک زدن توسر هند تاهمین چندسال پیش مستعمره آمریکا بود و ارتش مستقل از خودش نداشت بعداً آمریکا بخاطر اینکه جلو کره شمالی یک رقیب بتراشه اجازه داد بنابه شرایطی ژاپن هم بتونه ارتش تشکیل بده

همین الان ش هم یه روز درمیون تعطیل هستن یه حقوق مفتی میگیرن بعد جالبه یسره هم مینالن

تعطیلی که دست خودشون نیست

حقوقشون هم کمتر از بقیه اداره جات هست و مزایاشون صفر

بدترین بیمه رو دارن و تشویقی مناسبت های مختلف به اندازه پول تو جیبی یه بچه اس

بنظرت روانشنایی کارایی داره

بستگی به شاخه ی انتخابی داره

روانشناسی کودک قطعا خیلی جایگاهی نداره

ولی روان درمانگری و روانشناسی هم جز رشته های پر درآمد و تیپ یک مورد نیازع

فشار و بیماری روحی هر نسل بیشتر مشهوده