2777
2789
عنوان

کسی میلی پول گذاشته سوووود کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طور خاصی نداره انگار برنامشو که نصب میکنی و احراز هویت میزنی چند تا گزینه داره . گزینه خریدو بزنی می ...

خیلی ممنون عزیزم

بعد یه سوال مثلا طلا خیلی بیاد پایین بازم اون یه تومن من سرجاش هست یا نه ؟!

چجوری میشه بردارم پولم رو؟!

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

به منم یاد بدین بزارم خوووو😭

گفت ک بالاتر.میری تو بازار یا حالا گوگل میزنی میلی .بعدش نصب میکنی و مراحل و میدی حالا هر چه قدر پول داری ۲۰۰هزار تومن یا۵میلیون فرقی نداره ولی هرچی بیشتر باشه پول بیشتر میاد روش طلا بره بالا پول میاد روش همین

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

گفت ک بالاتر.میری تو بازار یا حالا گوگل میزنی میلی .بعدش نصب میکنی و مراحل و میدی حالا هر چه قدر پول ...

چجوری پولم رو بردارم بعد

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

گفت ک بالاتر.میری تو بازار یا حالا گوگل میزنی میلی .بعدش نصب میکنی و مراحل و میدی حالا هر چه قدر پول ...

عزیزم روبیکا داری ازت سوال بپرسم؟!

خیلی ممنون عزیزم بعد یه سوال مثلا طلا خیلی بیاد پایین بازم اون یه تومن من سرجاش هست یا نه ؟! چجوری م ...

کلا با قیمت طلا پیش میره

اگر پایین بیاد پولت کم میشه ، اگر بالا بره هم پولت زیاد میشه

کنار گزینه خرید گزینه فروشم داره . توی فروش هم کامل میتونی مشخص کنی اندازه ی چند تومن میخوای بفروشی

چند ساعت بعد فروش هم پول میاد تو حساب

❤️‍🩹

کلا با قیمت طلا پیش میره اگر پایین بیاد پولت کم میشه ، اگر بالا بره هم پولت زیاد میشه کنار گزینه خری ...

ی سوال من تازه نصب کردم مثلا اگ ۵۰۰ پول داشتیم بزنیم فروش چقد گیرمون میاد؟! و اینکه با پایین اومدن طلا پول اصلیمون کم میشه یان

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

کلا با قیمت طلا پیش میره اگر پایین بیاد پولت کم میشه ، اگر بالا بره هم پولت زیاد میشه کنار گزینه خری ...

مثلا من الان بخوام صدهزارتومن بزارم

این صد تومن رو بعد میتونم بردارم؟! مثلا میگم

ی سوال من تازه نصب کردم مثلا اگ ۵۰۰ پول داشتیم بزنیم فروش چقد گیرمون میاد؟! و اینکه با پایین اومدن ط ...

کلا کارمزد خرید و فروش یک درصده برا همون تغییر خاصی توی پول ایجاد نمیشه

اره کلا انگار تو طلای چند سوتی میخری . اگر طلا پایین بیاد ارزش پولتم کم میشه همونطور که طلا گرون شدنی پولت زیاد میشه

❤️‍🩹

2790
2778
2791
2779
2792