ایباباااااا مدیر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 عنوان همه خوابن | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 70 پست سلام . چقدر خلوته اینجا همه خوابن؟ بی دینی روشنفکری نیست 1397/02/16 | 06:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 بی خیال شو مال ما هم همینجورن اینقد پشت سرم میگن که نگو ولی واگذار کردم به خدا مجبورم . کاریش نمیشه کرد . من مادز شوهرم خوبه . ولی منظورم یکی دیگست . باور کن دلم خیلی میشکنه اصلا هم زبون دفاع از خودمو ندارم بی دینی روشنفکری نیست
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92723 من پام خیلی درد میکنهههههه سردمهههههههه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 خب منم بگم. 27 سالمه دوتا بچه دارم 7ساله و سه ساله. ساکن مشهد 11 ساله مزدوج شدم بی دینی روشنفکری نیست
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92723 ۵ پاشدم دیدم درد میکنه یکی نیست بگه مگه عمل جراحی کردی که انقدر میکنی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 من پام خیلی درد میکنهههههه سردمهههههههه عزیزم یه مسکن بخور . پاتو با یه شال محکم ببند برو زیر پتو بی دینی روشنفکری نیست
asma95 عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 962 مجبورم . کاریش نمیشه کرد . من مادز شوهرم خوبه . ولی منظورم یکی دیگست . باور کن دلم خیلی میشکنه اصلا ... من یه مدت دور همه خط کشیدم فقط تو خونه ام
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92723 عزیزم یه مسکن بخور . پاتو با یه شال محکم ببند برو زیر پتو زیر پتو ام کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 خیلی بده انتظار ادمو داغون میکنه جوری که منو خونه نشین کرده نه عزیزم خود خوری نکن به زندگی عادیت ادامه بده ولی درکت میکنم خواهر خودمم همینجوری بود بی دینی روشنفکری نیست
asma95 عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 962 خب منم بگم. 27 سالمه دوتا بچه دارم 7ساله و سه ساله. ساکن مشهد 11 ساله مزدوج شدم خدا برات نگهشون داره خوشبختم
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 من یه مدت دور همه خط کشیدم فقط تو خونه ام فقط اینجوری خودتو داغون میکنی بی دینی روشنفکری نیست
asma95 عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 962 نه عزیزم خود خوری نکن به زندگی عادیت ادامه بده ولی درکت میکنم خواهر خودمم همینجوری بود یه چیزای میشنوم یه چیزایی میبینم که خسته میشم حاضرم توخونه با تلویزیون بشینم
asma95 عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 962 فقط اینجوری خودتو داغون میکنی شدم ...خیلی وقته به مادرشوهر میگم دعاکن میگه باید ته دلم بخاد حالا خوبه که عروس بزرگشم هستم
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 یه چیزای میشنوم یه چیزایی میبینم که خسته میشم حاضرم توخونه با تلویزیون بشینم راستش منم خودم با اینکه رفت و آمد و دوس دارم ولی همیشه تو خونه ام اصلا خیلی بی هدف شدم بی دینی روشنفکری نیست
ایباباااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1335 شدم ...خیلی وقته به مادرشوهر میگم دعاکن میگه باید ته دلم بخاد حالا خوبه که عروس بزرگشم هستم بیا بحث و عوض کنیم حدا خودش بهتر از دل بنده هاش باخبره بی دینی روشنفکری نیست