2777
2789
ای باباااچه وضعیهمعمولا اینجور افراد رو دیدم که مثلا شوتی سوارن و پولدار ولی سر و وضعشون از پولدارا ...

اسکورتاشون هم پولدارن

ولی خب حقیقتا اسکورتا هم نمیشه قضاوت کرد خیای زحمت میکشن

پسر عموی مامانم اسکورت بار شوتی ها بود ۲۰ سالش بود تو جاده خودشو فدای رفیقاش کرد نذاشت دست پلیسا به رفیقاش برسه اونا فرار کردن ولی اینو به تیر بستن کلی خون روی صندلی و داشبورد فرمون ماشین......💔 ماشینشو بدیدی روحت میرفت از بس که تیر زده بودن داخل این ماشین

مرد💔

اسکورت حلال خور که میگفتن این بود💔

الان فقط ازش ی سنگ قبر هست و ی تَزبه جا نماز که همیشه تو دستش بود با اینکه نماز خون نبود ولی اعتقادش به خدا پیغمبر بالا بود میگفت بزا دلم پاک باشه بعدش نماز میخونم.... نمازشو نخوند و مرد

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

اسکورتاشون هم پولدارنولی خب حقیقتا اسکورتا هم نمیشه قضاوت کرد خیای زحمت میکشنپسر عموی مامانم اسکورت ...

یعنی شوتی سوارا اسکورتم دارن؟

خب این چه شغلیه انتخاب ک دن

پرستیژ اجتماعی هم نداره که..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شوتی سوارا اسکورتم دارن؟خب این چه شغلیه انتخاب ک دنپرستیژ اجتماعی هم نداره که..

اره دیگه ی اسکورت جلو یکی عقب

اگرم بخوان میتونن فقط یکی داشته باشن

چون بخاطر نون مجبورن......

نون در اوردن سخته.....

تنها شغل هم فقط همین

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

یعنی شوتی سوارا اسکورتم دارن؟خب این چه شغلیه انتخاب ک دنپرستیژ اجتماعی هم نداره که..

اگه اسکورت نداشته باشن که تا الان پلیس قهرمان بازی در نیاورد همشونو میگرفت

خدا نجات بده اسکورت هارو اونا پشتشون هستن مراقبن پلیس بلایی سرشون نیاره

البته اسکورت بی وفا بدرد نخور هم هست که ول میکنه میره

کی به فکر پرستیژ اجتماعیه تو این بدبختی و بی پولی مخصوصا دیگه اونم شوتی و اسکورتا