2777
2789
عنوان

بایپولار و درس خواندن

273 بازدید | 39 پست

سلام همگی من بایپولارم از دوستانی که این مشکل رو دارن یا کسی که میشناسن که این بیماری رو داره میخواستم بپرسم چطور درس میخونید یا سر کار میرید .ممنون

تمرکزتون خیلی مشکل داره؟دارو چی استفاده می کنید ؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش بیماری دو قطبیه

راستش نمیدونم استارتر

اصل کار درمان بیماریه هر چقد بیشتر بتونی کنترلش کنی ، کارهای روزمره مثل درس خوندن آسون تر میشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

منظورش بیماری دو قطبیه راستش نمیدونم استارتر اصل کار درمان بیماریه هر چقد بیشتر بتونی کنترلش کنی ، ک ...

سلام

من ۱۷ساله بیماری رو دارم تا فوق لیسانس خوندم ولی برای کارکردن مشکل دارم نمیتونم یه جا بمونم تغییرات خلقیم روزانه هست .

سلام من ۱۷ساله بیماری رو دارم تا فوق لیسانس خوندم ولی برای کارکردن مشکل دارم نمیتونم یه جا بمونم تغی ...

آره منم شنیدم که کارکردن سخته

داداش خودمم همینه میتونه درس بخونه ولی حوصله کار کردن نداره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

كاري هست ك علاقه داري؟ برات سنگين نيست؟

زبان خوندن رو دوست دارم ولی اونم هنوز حرفه ای نیستم عربی و انگلیسی میخونم رشته خودم مهندسی مواد بود ولی نتونستم برم سرکار محیط کارخونه برام سخته

آره منم شنیدم که کارکردن سخته داداش خودمم همینه میتونه درس بخونه ولی حوصله کار کردن نداره

عاشق اینم مستقل باشم ولی نمیتونم روی یه کار بمونم اگر صبح انجام بدم ممکنه یه هفته انجام بدم بعدش برام سخت میشه یه جورایی زجرآور

در عین حال از بیکاری هم ناراحتم

همه هم مسخرم میکنن میگن سر یه کار واینمیستی در حالیکه رویام از نوجوانی این بود که مستقل باشم

کلونازپام هم میخورم

ولی بنظرم داروهات کمن

نمیدونممم

من یه دکتر خیلی کاربلد میشناسم که خیلی بیشتر از چیزی که گفتی دارو مینویسه و درماناشم موثرن

اگه خواستی بهت معرفیش کنم ویزیت تلفنی هم داره

ولی بنظرم داروهات کمن نمیدونممم من یه دکتر خیلی کاربلد میشناسم که خیلی بیشتر از چیزی که گفتی دارو می ...

بله معرفی کنید

دکتر خودم دکتر صدر هست

گاهی روانشناس هم میرم

عاشق اینم مستقل باشم ولی نمیتونم روی یه کار بمونم اگر صبح انجام بدم ممکنه یه هفته انجام بدم بعدش برا ...

میدونم با خبرم که چطوریه عملکرد بیماری

اکثرا بایپولار ها نمیتونن کار کنن 🥺 کسی هم درکشون نمیکنه

والا به مدت رفتم تو ترید خوب هم پیش رفتم حالم بد شد ولش کردم بعد الان دارم زبان میخونم ولی آنقدر حرفه ای هم نیستم که درس بدم

قرص هم فکر کنم ۱۵ساله

دوباره بستری شدم