2777
2789
عنوان

بیاید بگید با چه مدل پسری ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 46 پست
نه اونقدرا .. اما نمیتونم انکار کنم که قانون جذب هم تاثیر نداشتهبیشتر از طریق خودشناسی و خودباوری و ...

اللهیی عزیزم

چن مدت بعد نتیجه گرفتی منم زدم توکار قانون جذب ببینم خدا چی میخواد😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهیی عزیزم چن مدت بعد نتیجه گرفتی منم زدم توکار قانون جذب ببینم خدا چی میخواد😂

اینجوری نبوده آخه

من از نوجوونی ملاک های همسرمو میخواستم . مثلا برام مهم بود همسرم مردادی باشه و پنج سال بزرگتر باشه و هرچی به جوونی رسیدم ملاک هام پخته تر و کامل تر و بالغانه تر شد

منظورم اینه زمان خاصی نداشتم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یعنی واقعا مردادی و پنج سال ازت بزرگترهچ جالب

آره

چندوقت پیش از دفتر عقاید راهنماییم عکس گذاشتم که دقیقا نوشته بودم همسرم مردادی و پنج سال بزرگتر باشه . قدش ۱۸۳ باشه 😅 بیشتر چیزای ظاهری بود

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یینی قدشم 183😂😂خدایا پشماممم برم بنویسم همین الان🤣🤣🤣

آره حتما بنویس

حتی ریزترین ملاک هاتو بنویس

من تا خوشگلی مادرشوهر برام مهم بود 😅

یعنی هرچیزی فکر میکنی میخوای رو بنویس

آره حتما بنویس حتی ریزترین ملاک هاتو بنویس من تا خوشگلی مادرشوهر برام مهم بود 😅یعنی هرچیزی فکر میکن ...

راستش خودم یه ملاک هایی میخوام بعد از یه شخصی نکه بخوامش اما تقریبا 85 درصد ملاکامو داره حتی خانوادشم همونطوری ک میخوام اما بعضی وقتا میگم خدایی که اینقد تواناست چرا به کم ازش قانع باشم مصلن یکی ک عاطفی بهتر و پولدار تر دوباره میگم ن همین خوبه نمیدونم😂😂یه راهنمایی کن ببینم کدوم بهتره

راستش خودم یه ملاک هایی میخوام بعد از یه شخصی نکه بخوامش اما تقریبا 85 درصد ملاکامو داره حتی خانوادش ...

ببین باید ملاک هاتو طبقه بندی کنی

مثلا من دلم میخواست همسرم موهاش حالت دار باشه ، فر مهم نبود اما لخت ابدا نباشه

اما برام مهم بود حتما خونه ی بزرگ و مناسب داشته باشه و هوش سرمایه گزاریش خوب باشه و اهل خرج واسه بقیه نباشه

خب اینجا بین حالت دار و فر دیگه مهم نبود کدوم باشه ، اما موضوع مالی مهم بود

باید از یه سری چیزای غیر اصلی و بی اهمیت چشم پوشی کنی ولی اصلیا رو بچسبی