2777
2789
منم خیلی میترسم از گذاشتنش فکر اینکه یکی بهم دست بزنه دیوونم میکنه واقعا نمیدونم با این ترس وحشتناک ...

فک نمیکنم اندازه ی من ترس داشته باشی من قشنگ فشارم افتاده بود از ترس دستام و پاهام بی حس بود چند دقیقه رو تخت معاینه دراز کشیدم تا حالم بهتر شه ...همه ی این فوبیا هم به خاطر معاینه بعد زایمانم با وجود اومده،بعد زایمان دیگ دکتر زنان نرفتم

ولی این ماما انقد اروم اروم کارشو انجام داد که دردم نگیره هی میپرسید الان حالت خوبه؟نگران نباش و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوگیریش ۱۰۰ درصد عه؟ میتونم باشگاه برم اگ بزارم؟؟

دکتر من گفت میتونی بلافاصله بری باشگاه ولی چیز خیلی سنگین بلند نکن..ولی چت جی پی تی گفت تا یه هفته نرو باشگاه که خونریزیت بیشتر نشه منم چند روزی به خودم استراحت میدم و نمیرم

یادم نیس چند روز بود چون ایام پریودی بود متوجه نشدمچرااینقدر کم ازتون گرعتهمن دوتومن هفته پیش گرفت ...

من الان ۴ روزه هنوز لکه بینی دارم خسته شدم دیگ،نمیدونم شاید منصف تر بود یا اینکه ماما بود کمتر گرفت البته از به ماما دی.ه پرسیدم قیمتشو بالاتر گفت

میترسم مثلا تو بدن با حرکات کششی و ..جا بجا بشه اخه یکی از اشناهاموون خیلییییی سال پیش سر همین ای یو ...

میگن اگه خوب جا بگیره جابه جا نمیشه هر از گاهیم خب باید بری دکتر چکش کنه که حیالت راحت باشه