به شما ربطی نداره طرز فکر من در جایگاهی نیستید ک دخالت کنید بهتر شعور بلد باشید ک عقاید خودتون تحمیل ...
من بتو توهین نکردم گستاخ تویی که توهین کردنو شروع کردی قشنگ معلومه کی شعور نداره ریپلای کنی منم تا هرجا که ادامه بدی ادامه میدم تمومش کن برو هرجوری دوس داری فکر کن خیر پیش
من بتو توهین نکردم گستاخ تویی که توهین کردنو شروع کردی قشنگ معلومه کی شعور نداره ریپلای کنی منم تا ه ...
توهین شما کردی شعور شما نداری چون اگر داشتید به نظر من کاری نداشتید محبور نیستید نخود هر آشی بشی جواب دادی منتظر پاسخ باش امثال تو داخل سایت زیاده من ک نمیتونم مثل بقیه سکوت کنم اتفاقا جوابتون میدم ک گستاخ نباشی بخوای نظرت تحمیل کنی وگرنه من با شما نبودم گستاخی چون یاد نگرفتی ک هر کسی میتونه نظر خودش بگه یاد نگرفتی ک وسط حرف دیگران نپرسی ولی فضولی و گستاخی این آخرین تکس من حالا هر چی میخوای بگو فقط بدون گستاخی و بشدت فضول روز خوش
توهین شما کردی شعور شما نداری چون اگر داشتید به نظر من کاری نداشتید محبور نیستید نخود هر آشی بشی جوا ...
بیشعور خودتی گستاخم خودتی فضولم خودتی هیچ توهینی هم بهت نکردم همین الان بگو چی گفتم بهت توهم هم میزنی احتملا مشکل اعصاب داشته باشی امیدوارم همونطور که گفتی آخرین کامنتت باشه از تو پروو تر و متوهم تر ندیدم