2821
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا فامیل خوبه فکر کن ی قشر خیلی پایینی بذارن

ببخشید دیگه قشر پایین ب خودشون اجازه دادن اسم آقازاده شمارو بذارن رو بچشون

شما با عفو ملوکانه از گناهشون بگذرید

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ببخشید دیگه قشر پایین ب خودشون اجازه دادن اسم آقازاده شمارو بذارن رو بچشونشما با عفو ملوکانه از گناه ...

بابا شما دیگه کی هستین اصلا خودتونو نمیذارین جای طرف تا درک کنین طرف مادرش بیسواد معتاده پدرش دزده خب خجالت میکشم هم سلیقه من گذاشته

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

خب چه ربطی داره؟نکنه کسی اسم بچه شو میذاره شاهان واقعا بچه قراره تبدیل به شاه و شاهزاده بشه؟!

اره قراره پادشاه بشه فقرا نباید بذارن واقعا شما که اینجوری فکر میکنین و درک نمیکنین منظورمو چرا میایین نظر میدین

اصلا فکر کردی چرا اصغر و اکبر چرا چی شده که مورد تمسخر قرار میگیره

بابا شما دیگه کی هستین اصلا خودتونو نمیذارین جای طرف تا درک کنین طرف مادرش بیسواد معتاده پدرش دزده ...

حالا مگه شما با این قشر رفت و آمد داری ک خجالت بکشی

اصلا چرا باید خجالت بکشی

حالا چون اسم پسرت شاهانه باید نگران موقعیت اجتماعی همه شاهان های دنیا باشی ک از قشر مرفه هستن یا ن

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

اره قراره پادشاه بشه فقرا نباید بذارن واقعا شما که اینجوری فکر میکنین و درک نمیکنین منظورمو چرا م ...

کی گفته اصغر و اکبر مورد تمسخره؟؟

قدیمیه ولی من ندیدم کسی مسخره کنه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

بابا شما دیگه کی هستین اصلا خودتونو نمیذارین جای طرف تا درک کنین طرف مادرش بیسواد معتاده پدرش دزده ...

وای اصلا چه ربطی داره

این همه آدم علی و محمد و زهرا و مریم و کامران و... همشون مثل همن؟ همه پدر مادرشون مثل همن؟ سرنوشت و عاقبت و گذشته شون مثل همه؟

اسم مثل بارکد وسایل که وقتی میخوان ما رو صدا بزنن یه چیزی باشه که بگن وگرنه نه نشون دهنده چیز نه تاثیری رو زندگی داره

میدونه اونش مهم نیست خیلی آزارم میده که همه تو اینستا بد مینويسن راجع به این اسم

من پسرمو ک میبرم پیش متخصص تغذیه برای مراقبت ی خط درمیون پسرا شاهانن دخترا ماهلین

نمیدونم چ موجی بود راه افتاد یه دفه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

من پسرمو ک میبرم پیش متخصص تغذیه برای مراقبت ی خط درمیون پسرا شاهانن دخترا ماهلین نمیدونم چ موجی بود ...

دقیقا همین آزارم میده بنظرت عوض کنم؟

ن بابا ی مدت دیگه عادی میشه

نمیدونم شایدم من خیلی حساس شدم چون دقت کردم آراد آرسام اهورا هم خیلی زیاده هرجا میرم اونا هم هستن

نمیدونم شایدم من خیلی حساس شدم چون دقت کردم آراد آرسام اهورا هم خیلی زیاده هرجا میرم اونا هم هستن

آره بابا الان ی سری اسمه همه دارن همونارو میذارن

ی مدت سامیار و رادین و کیان

الان شاهان و آیهان

چند وقت دیگه پیله میکنن ب ی اسم جدید

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

طرف باباش دزده اسم بچه شو گذاشته هم اسم بچه من

خب بزاره عجب دغدغه ها دارین فرضا اسمم ساراعه چون یه ..... سارا هست برم اسم عوض کنم بابا بیخیال

تو نمیتونی یه ایمیل پیدا کنی که هیچکس نزاره و هرکس که میزاره فرشته باشه

حالا فامیل خوبه فکر کن ی قشر خیلی پایینی بذارن

الان ما قشر پایینم بذاریم شاهان پسرمون مث پسر شما شاه به حساب نمیاد وای خدا

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792