2777
2789

من برای قسط های عقب مونده همسرم پارسال فروختم گرمی 3 تومن 10گرم

یعنی کار هر سالمونه ها

من تا حالا 200گرم فروختم از گرمی 100تومن فروختم تا س تومن

همش هم از حقوق خودم

الان هم که شکر خدا دیگه طلا نداریم راحتیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا .بالاخره پس انداز کرده بودم واسه روزی که دستم جلوی کسی دراز نشه.شکر خدا .سلامتی و ارامش از هر ...

احسنتتت👏🏻👏🏻👏🏻

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

منم چند سال پیش به خاطر پول پیش خونه طلامو گرمی صد هزار فروختم پونصد گرم طلا داشتم طلای عروسیم بود ولی غصه نمیخورم میگم نخور غم گذشته گذشته ها گذشته هرگز با غصه خوردن گذشته برنگشته.. بیخیال موقع نیاز دستت جلوی دوست و فامیل دراز نشده..طلا برای همین مواقع هست غصه نخور

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

من۹۰ گرم پارسال فروختم ماشین خریدم ۱۰۰ گرم ۵سال پیش برا پول پیش خونه فروختم همرو هم خودم خریده بودم

خوب کردی چرخش براتون بچرخه

دستت درد نکنه خودت پسنداز کردی و مسلما خودت تو اسایشی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

به این فکر کنید که اکثر مردم همین طوری هستن طلا فروختن واسه خونه یا ماشین یا هر چیز دیگه ای کاری به ...

کاری از دستمون برنمیاد دیگه و اینکه اینده نامعلوم بود کسی نمیدونست اینجوری میشه

اره یه درب داغون ولی الان بدون هیچ قرضو وام و چیزای دیگه یه خوبش میشد خرید

حسرت چیزی رو تغییر نمیده ،بازم خوبه اجاره نشین نیستی سقف بالا سرته ،انشاالله روزی خونه بزرگتر ،من خونه مادرشوهر زندگی میکردم به شوهرم گفتم بیا زمین بخریم سال ۹۰یا۹۱اشتباه نکنم طلا فروختم مال عروسیم بود همشو حتی حلقه شد ۷میلیون میشد باهاش ۲۰۰،۳۰۰متر زمین خرید تا پای زمین رفتیم و نه آورد بعد دست دست کرد پول داد بجای بدهکاریش ،مدتها گذشت تو شوخی و خنده گفت تو زن زندگی نبودی اگه بودی مثل فلانی نمیدادی من طلا بفروشم زرنگ نبودی😐،گذشت طلا گرمی ۲میلیون بود ۱۰۰میلیونی گیرش اومد گفتم بریم یه گوشواره بخر برام توی طلا فروشی مخشو زدم همشو طلا خریدم برا دخترام و خودم🤣چندباری هم فروختم ولی باز جاش خریدم الآنم پول نقد داشتم باز خریدم ،طلا رو ۷میلیون بود هر چی گفت بفروش لازم دارم ندادم 🤣الآنم بیکار شده میگه بفروش قسط دارم گفتم نمیدم ،والا البته خیلی محترمانه نه میگم که حرمت بینمون نشکنه ،ولی آخر مجبورش کردم چند سال پیش همون جا که زمین ۷میلیون میشدا رفت ۲۰۰متر زمین خرید ۳۰میلیون و ساختش ولی طلای عروسیم که الکی رفت چقدر سکه داشتم 😭دلم به درد میاد

🥴امضام نمیاد 

من اصلا برام مهم نیس طلا😅 تابستون همسرم چک داشت خیلی جوش میزد فورا گفتم ۲۰ دارم میرم میفروشم فدای سرت بهتر از اینه ک حرص بخوری و خدای نکرده طوریت بشه

راحت رفتم فروختم الانم یادم نمیاد😅😅

اره عزیزم ولی مستاجریم و سخته دعا کن خونه دار بشیم تو این گرونی

ان شاالله بحق جدم خونه دار شی میفهممت من ۲۰سال مستاجر بودم تازه ۲ماه خونه دار شدم .

خیلی برا مستاجرا دعا میکنم

ان شاالله بحق جدم خونه دار شی میفهممت من ۲۰سال مستاجر بودم تازه ۲ماه خونه دار شدم .خیلی برا مستاجر ...

خداروشکر من ۸ ساله مستاجرم ی دختر ۶ ماهه دارم واقعا تو عذابم با این گرونیا